• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJEPOTICA SA INSTAGRAMA UHODILA ZVIJEZDE PREMIJER LIGE: Fudbaler je BLOKIRAO 21 put, ona nije odustajala! (FOTO)

Priznala je šta je radila, a za manje od mjesec dana saznaće i kaznu zbog uznemiravanja trojice poznatih fudbalera.

 Melisa Sloun uznemiravala fudbalere Čelsija Izvor: Instagram/orlamelissa/printscreen

Djevojka poznata sa društvenih mreža priznala je "uhođenje i uznemiravanje", a njene žrtve bila su trojica fudbalera koji u Premijer ligi nastupaju za Čelsi! Melisa Sloun, koja je svojevremeno spavala sa Mejsonom Mauntom, nije lako preboljela njihov razlaz pa je pored ofanzivnog veznog tima iz Londona počela da prati njegove saigrače Bena Čilvela i Bila Gilmora, koji je u međuvremenu pojačao Brajton.

Melisa i Mejson su se povremeno viđali tokom šest meseci, ali kada je fudbaler Čelsija rešio da stavi tačku na tu avanturu djevojka sa 80.000 pratilaca na Instagramu nije željela da se priča završi. Ona je nastavila da šalje poruke fudbaleru, a kada bi on blokirao brojeve sa kojih dobija poruke Sloun bi kupila novu karticu.

"Više ne kupujem hranu da bih mogla da platim nove brojeve", napisala je Melisa Sloun u jednoj od poruka, nakon što je Mejson Maunt blokirao čak 21 karticu sa kojih mu se javljala.  Ni to nije bilo dovoljno da prestane maltretiranje od strane "Đavolice", koja je nakon Maunta našla još dvije žrtve u Čelsijevom trening centru.

Ben Čilvel se nekako borio protiv žene koja je pravila posebne naloge na društvenim mrežama i na njima objavljivala fotomontaže na kojima je on bio centralna figura, dok je mladi Bili Gilmor imao najviše problema. On je morao da izbriše naloge jer je Melisa počela da kontaktira porodicu i prijatelje fudbalera, a to se odrazilo i na njegove igre. "Nisam mogao da spavam i morao sam da uzimam tablete za spavanje što se kasnije odrazilo i na moj učinak na terenu", rekao je Glimor.

Tri akcije zbog kojih joj se sudi Melisa Sloun je izvodila paralelno, tokom 2022. godine. Počelo je sa Mejsonom Mauntom sredinom juna, a krajem oktobra iste godine prestala je uhodi, proganja i uznemirava svu trojicu fudbalera. Kazna za ovo što je uradila biće joj izrečena 20. juna.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC