• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAPITEN ČELSIJA UDARIO NA VLASNIKA! Raspad sistema na Stamford bridžu: Ima nas 30, ŠTA JE OVO!?

Autor Dragan Šutvić

Sve se čini da će Tijago Silva da napusti Čelsi poslije ovih riječi.

 kapiten čelsija kritikovao vlasnika  Izvor: Profimedia/Richard Callis/SPP

Zamjenik kapitena Čelsija Tijago Silva prvi je od fudbalera ovog kluba koji je "digao glas" zbog katastrofalnog stanja na Stamford bridžu uzrokovanog dolaskom novog vlasnika Toda Bolija. Prije manje od dvije godine, Čelsi je bio šampion Evrope, a danas se nalazi u donjem dijelu tabele Premijer lige i eliminisan je kao od šale u četvrtfinalu Lige šampiona, gdje je djelovao gotovo kao amaterski tim u poređenju sa Real Madridom (ukupno 4:0).

U međuvremenu, Čelsi vodi treći trener od početka sezone (Tuhel, Poter i Lampard), došla je "gomila fudbalera" u vrijednosti preko 600 miliona evra, a Tijagu Silvi je već svega dosta i zato je kritikovao način na koji novi vlasnici vode klub, kao da ne razumiju fudbal (možda i ne treba "kao").

"Napravljen je prvi korak. Pogrešan, ali je bar napravljen. Promijenjeni su vlasnici, novi igrači su došli... Morali smo da pređemo u veću svlačionicu, jer postojeća nije mogla da izdrži toliko fudbalera", kazao je Tijago Silva i tako odmah istakao na šta se odnosi njegova prva zamjerka: "Trener nije kriv, može da izabere samo 11 igrača za startnu postavu od njih 30. Neki ne mogu da budu u timu, a potpisali smo čak osam igrača u januaru. Moramo da zastanemo i da napravimo strategiju. U suprotnom mogli bismo da napravimo iste greške. Uvijek je neko uznemiren od fudbalera, jer ne mogu svi da igraju".

Ipak, možda neko nije obavijestio Tijaga Silvu da je Čelsi već dogovorio dolazak Kristofera Nkunkua, Mala Gusta i Kendrija Paeza, da se sa pozajmice vraćaju Romelu Lukaku, Andrej Santos i Kalum Hadson-odoi, pa će "plavcima" možda biti potreban još jedan tim kako bi svi mogli da igraju. A Evrope neće biti...

"Za mene je ovo bila baš teška i frustrirajuća sezona. Ovo je, možda, bio moj posljednji meč u Ligi šampiona. Ostalo mi je još samo godinu dana ugovora i moja karijera je pri kraju. Veoma tužan dan za mene", kazao je Tijago Silva i rekao da je ovo teško razdoblje u klubu i da ne mogu samo da krive trenere koji su pokušali da poprave situaciju, ali jednostavno nisu mogli da to učine sa toliko mnogo fudbalera.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC