• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Li Adi trenira, ali izdvojeno

Fudbaler Zvezde koji je propustio ljetnje pripreme i u nedjelju doputovao u Srbiju, treniraće sa ekipom, ali neće biti u kombinaciji za tim.

 ZVEZDA: Li Adi trenira, ali izdvojeno Izvor: MONDO

MONDO saznaje da je Li Adi u ponedjeljak ujutru bio na sastanku sa predsjednikom Vladanom Lukićem i trenerom Robertom Prosinečkim, da je sa sobom donio detaljne medicinske nalaze u kojima stoji da je imao teži oblik malarije, a potom je ljubazno i pokajničkim tonom objasnio da mu ljekari nisu dozvolili da sa takvom bolešću putuje van zemlje.

Takođe, Adi je izrazio spremnost da pruži svoj maksimum i nadoknadi propušteno, ali on uprkos tome u narednom periodu neće biti u konkurenciji za tim, iako će trenirati sa ostalima.

Za takvu odluku Prosinečkog postoje dva razloga - prvi je taj što će Adijevi nalazi biti provjereni u Srbiji, a drugi, konkretniji, zato što je stameni defanzivac potpuno fizički nespreman.

Kondicioni trener crveno-bijelih Srđan Zirojević već je spremio poseban program po kojem će defanzivac Gane pokušati da nadoknadi propušteno u prethodne tri nedjelje, a samo će od njegove ozbiljnosti i posvećenosti zavisiti kada će ponovo zadobiti povjerenje Prosinečkog.

Crvena zvezda prvu utakmicu u sezoni igra 28. jula protiv Ventspilsa ili Soligorska, a ekipa je poslije jučerašnjeg povratka sa priprema iz Austrije dobila slobodno do srijede.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC