• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Mnogo stvari za popravku

Trener Partizana nezadovoljan igrom ekipe, ali nalazi opravdanje u činjenici da se tim još uigrava. Šćepović i dalje uživa njegovo povjerenje.

 Stanojević: Mnogo stvari za popravku Izvor: MONDO

Izraz lica trenera Partizana Aleksandra Stanojevića na ovoj fotografiji, kao i njegovo poskakivanje sa klupe i nervozno mahanje rukom prema igračima, najbolje oslikava njegov doživljaj igre crno-bijelih u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Škendije u Skoplju.

Partizan jeste ponovo pobijedio (1:0), ali je u odnosu na utakmicu u Beogradu, igra ekipe sa Topčiderskog brda bila, najblaže rečeno, blijeda.

"Očajno smo odigrali prvo poluvrijeme i imali mirnije drugo. Ono što me raduje to je pozitivan rezultat i novi bodovi koje smo donijeli srpskom fudbalu. Vrlo loše smo ušli u meč. Imali smo mnogo problema, neću reći da smo lagano ušli u utakmicu, ušli smo maksimalno, ali to je naša realnost. Variramo u igri i moramo dosta stvari da popravimo", rekao je Stanojevć poslije meča.

Partizan je u prvom dijelu imao mnogo problema da zatvori desnu stranu. Stanojevića to nije mnogo zabrinulo.

"Vezni red je loše zatvarao pa je desna strana imala mnogo problema. Imamo privremeno rješenje u odbrani i njihova igra mora da oscilira, tako da je to prihvatljivo i shvatiću to kao normalnu situaciju".

Jedno od novinarskih pitanja bilo je da li ga je na večerašnjoj utakmici Vladimir Jovančić (strijelac jedinog gola) uvjerio da treba da bude starter umjesto Marka Šćepovića koji dolazi u šanse ali ih ne koristi.

"Nema mene šta Jovančić da uvjerava kada smo ga doveli kao pojačanje. Sa druge strane, Šćepović odrađuje posao. To što se nalazi često u prilikama je dobra stvar, a u Beogradu je pokazao da je izvanredan igrač", pomalo iznerviran odgovorio je trener Partizana na novinarsko pitanje.

Trener Škendije Ćatip Osmani rekao je da je Partizanovo iskustvo igranja u Evropi presudilo.

"Nismo iskoristili stopostone prilike u prvom poluvremenu, a Partizan jeste svoju. Zadovoljan sam igrom moje ekipe, a crno-bijelima želim sreću u nastavku takmičenja", rekao je Osmani.

(Izvještač MONDA iz Skoplja Vladimir Sukdolak)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC