• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dimitrijević: Lako je igrati sa Evandrom

Novi vezista Zvezde kaže da mu je bilo lako da se uklopi, jer ima iste poglede na fudbal kao Prosinečki, a igranje sa Evandrom je uživanje.

 Dimitrijević: Lako je igrati sa Evandrom Izvor: MONDO

Sa Zvezdom nije ni mjesec dana, a kada čovjek gleda sa strane, djeluje kao da je godinama tu.

Miloš "Čava" Dimitrijević preko noći se uklopio u sistem igre crveno-bijelih, a za to postoje dva razloga. Prvi je, kako kaže novi vezista Crvene zvezde, isti pogled na fudbal koji ima trener Robert Prosinečki, a drugi, partnerstvo sa "Maestrom" iz Brazila, Evandrom Goebelom.

Dimitrijević je i protiv Slovačkog (1:0) i protiv Ašdoda (2:0) igrao odlično, Nenad Kovačević, Evandro i on, uz pomoć saigrača, držali su loptu u posjedu više od 70 odsto vremena u prvom poluvremenu, prije nego su zamijenjeni na poluvremenu.

I laiku je bilo jasno da "Čava" ne luta na terenu i da mu je savršeno jasno šta treba da radi. A, da može bolje – može!

"Pobjedili smo u oba meča i mislim da je to bitno, mada je najbitnije da smo dobro igrali. To je plod dobrog rada na pripremama, a nadam se da će se sve isplatiti kada počnu kvalifikacije. Radili smo sve što smo mogli da uradimo, sada je vrijeme da se to isplati..." , kaže Dimitrijević, koji je na ispitivanjima pokazao najzavidniji nivo fizičke pripreme uz Duška Tošića i Srđana Mijailovića.

Kako si se tako lako i brzo uklopio u sistem igre Roberta Prosinečkog?

"Mogu da kažem da sam veoma zadovoljan. Trener i ja isto gledamo na fudbal i imamo istu filozofiju. Meni sve to prija i odgovara i jedva čekam da počnu utakmice", rekao je Dimitrijević, na čijem je transferu iz Rada u Crvenu zvezdu insistirao upravo Prosinečki.

O Ventspilsu ili Soligorsku, mogućim rivalima u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope?

"Mi smo znali da će to biti, ne nepoznata, ali mala ekipa. Mi ćemo biti favoriti i vjerujem u naš tim i smatram da ćemo proći dalje", optimista je vezista, čija su dva šuta protiv Ašdoda prohujala pored stative i preko prečke, a on se nada da će završiti u mreži kada to bude najpotrebnije.

Kako izgleda igrati sa Evandrom?

"Dobro! Bilo ko može da funkcioniše s Evandrom, on je dobar igrač, ima smisla za fudbal, tako da je lako igrati s njim, uz to je i veliko zadovoljstvo", rekao je za MONDO Dimitrijević, koji je zadovoljan nivoom forme koji je dostigla ekipa.

(Mondo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC