• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda predstavila prvo prvo pojačanje! Kraso stigao, majka aplaudirala: "Nisam klasičan napadač, pričao sam sa Marinom"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Žan Filip Kraso i zvanično je predstavljen kao pojačanje Crvene zvezde.

 FK Crvena predstavila pojačanje - stigao  Žan Filip Kraso Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Žan Filip Kraso i zvanično je novi fudbaler Crvene zvezde. Potpisao je četvorogodišnji ugovor sa srpskim klubom i predstavljen je na "Marakani". Došao je zajedno sa svojom majkom koja je u jednom momentu počela da aplaudira kada je on pričao o broju 17 koji će nositi na dresu.

Na konferenciji za medije pričao je na francuskom jeziku, pa je tu bila i jedna dama kao prevodilac. "Zdravo svima, srećan sam što sam došao u Zvezdu, ovo je veliki klub. Tek sam u ponedjeljak uveče stigao u Beograd, pa nisam imao mnogo vremena za obilazak. Srećan sam što sam došao i jedva čekam da radim ono što najbolje znam, a to je da igram fudbal. Imam malu tremu i želim da usrećim navijače koji su važan faktor", rekao je Kraso.

Imao je mnogo ponuda širom svijeta, odlučio se da potpiše za Zvezdu, a bitnu ulogu u tome imao je šef skauting službe Marko Marin.

"Razgovarao sam sa Marinom kada je stigla ponuda, rekao mi je dosta toga. Ovo je nova etapa u mojoj karijeri, imam šansu da postanem šampion, a prije samo nekoliko sezona igrao sam u drugoj ligi Francuske. Za mene je ovo velika čast, želim da napredujem, igraćemo u Ligi šampiona i znam da su ciljevi veliki."

Ističe da za njega ne postoji presija u novom klubu. "Nema pritiska, ja sam profesionalni fudbaler. Igrao sam u finalu Kupa Francuske protiv Pari Sen Žermena, imao sam mečeve i u dresu reprezentacije Obale Slonovače, znam kako sve to izgleda. Liga šampiona je nešto novo, ali na to gledam kao na neku novu energiju, nešto pozitivno. Ja sam takav, pozitivna sam osoba i jedva čekam da krenemo u nove pobjede."

Na dresu će nositi broj 17, pa je upitan i da li to za njega ima neki poseban značaj. "Da, brojevi 7 i 17 su brojevi koji su se preplitali kroz karijeru, donijeli su mi sreću u Sent Etijenu i Ažaksiou, na ličnom planu volim ta dva broja, vjerujem da će mi donijeti sreću i ovdje", izgovorio je Kraso i onda je njegova majka počela da aplaudira.

Za kraj konferencije pričao je i o sebi, odnosno kakav je tip napadača. "Nisam klasičan napadač. Odgovaraju mi promjene pozicija, polivalentan sam. Volim da sam u dodiru sa loptom, da učestvujem u organizaciji napada", zaključio je Kraso.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC