• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZBOG ŽENE EDINA DŽEKE ZAPALILI SE ISTANBUL I INSTAGRAM! Amra obukla kupaći i DRES, a Turci pali u trans! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Atraktivna Amra Džeko mogla bi da bude još popularnija od supruga Edina, koji je pojačao Fenerbahče.

 Amra Džeko slikala se u kupaćem i dresu Fenerbahčea Izvor: Instagram/amradzeko/printscreen

Najbolji fudbaler u istoriji Bosne i Hercegovine napravio je možda i posljednji transfer u karijeri - Edin Džeko (37) se iz Intera preselio u Fenerbahče, a tamo je dočekan kao heroj! Vatreni navijači, a Turci to jesu, imaju ogromna očekivanja od napadača koji je u svim klubovima čiji je dres nosio bio ubojiti golgeter. Što se tiče očekivanja, ljestvicu je visoko podigla i njegova supruga Amra koja je odmah zaludjela Turke!

Ona se u prvoj objavi na Instagramu nakon što je Edin potpisao ugovor pohvalila novim dresom u kolekciji... I to na kakav način! Donji dio kupaćeg kostima i dres koji je otkrio trbušnjake bili su dovoljni da istaknu fantastičnu liniju žene fudbalera, a navijači Fenera su potpuno izgubili razum zbog te slike. Komentari su se gomilali, a broj pratilaca njenog profila raste nevjerovatnom brzinom. Pogledajte kako ona izgleda:

Inače, Amra je glumica i model, a tokom karijere se pojavljivala u muzičkim spotovoima brojnih svjetskih zvijezda. Svojevremeno je bila u braku sa srpskim biznismenom Vladimirom Vićentijevićem, a od 2011. godine je u ljubavi sa Edinom Džekom. Njih dvoje su se vjenčali 2016. godine, a imaju četvoro zajedničke djece, uz Amrinu ćerku iz prvog braka.

I pored svega toga, ona je i dalje u fantastičnoj formi - mnogi bi rekli da izgleda bolje nego ikada, a ako pitate navijače u Turskoj to je potpuno tačno. Za manje od jednog dana izazovna fotografija Amre Džeko sakupila je oko 40 hiljada lajkova na Instagramu, a 1.500 komentarisali je njenu objavu. Pogledajte tu fotografiju:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC