• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BAJERN POSLAO PONUDU OD 70 MILIONA EVRA! Žele jednog od najboljih na svijetu

Bajern želi da dovede Harija Kejna, ali pitanje je da li će uspjeti u tome.

 Bajern poslao ponudu za Harija Kejna Izvor: Profimedia

Engleski napadač Hari Kejn mogao bi konačno ovog ljeta da napusti Totenhem, ako ga naravno vlasnik kluba Danijel Levi pusti. Već godinama oko njega "obigravaju" najbolji svjetski klubovi, ali još niko nije uspio da pošalje ponudu koja će zadovoljiti obje strane, a sada je Bajern spreman da napravi iskorak i poslao je zvaničnu ponudu u visini od 70 miliona evra u London, prenose britanski i njemački mediji.

Nezvanično, ova ponuda je već odbijena i Totenhem traži znatno veći novac kako bi pustio svog najboljeg fudbalera, s tim da rizikuju da ode bez obeštećenja idućeg ljeta pošto mu ističe ugovor 2024. godine, a pitanje je da li će pristati da ga produži iako je legenda kluba.

Hari Kejn, koji će krajem jula proslaviti 30. rođendan, već godinama je jedan od najboljih napadača svijeta, međutim i dalje nema nijedan trofej u karijeri. Igrao je sa Totenhemom i finale Lige šampiona (izgubio 2019. od Liverpula 1:0), a želi da ovoj fazi karijere ipak osvaja pehare i igra za neki od najboljih svjetskih klubova, što svakako jeste Bajern, ali pitanje je da li ima novac kojim može da odobrovolji vlasnika Spursa, inače "najtvrđeg pregovarača" u fudbalu.

Bajernu je potrebna "devetka" i upravo je Kejn viđen kao glavno pojačanje jer je u dosadašnjem dijelu karijere za Totenhem pokazao da je golgeter i postigao je 280 golova na 435 utakmica. Ako ne uspiju u namjeri da ga angažuju, a interesuju se još Mančester junajted i Real Madrid, Bajern će "napasti" Dušana Vlahovića iz Juventusa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC