• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši fudbaler Mančester sitija popravlja reflektore po Škotskoj

Autor Dušan Ninković

Desni bek Šej Logan koji je svojevremeno bio talenat Mančester sitija sada živi od posla koji nema veze sa fudbalom, ali ima sa stadionima.

 Bivši fudbaler Sitija popravlja reflektore po stadionima Izvor: Twitter/Shay2920/printscreen

Svojevremeno je bio fudbaler Mančester sitija i talenat engleskog fudbala, a danas Šej Logan (35) i dalje zarađuje na stadionima širom zemlje, ali na potpuno drugačiji način. Ovaj fudbaler pokazao je svojim pratiocima na Tvtieru šta je ostalo od karijere koja je nekad mnogo obećavala - sada popravlja reflektore na fudbalskim stadionima i brine se da oni rade kada se utakmice igraju noću!

Nekadašnji fudbaler Mančester sitija imao je sasvim pristojnu karijeru jer je nakon pozajmica u nekoliko niželigaša nastupao za Brentford, a zatim u Škotskoj igrao za Aberdin, Harts i Kouv Rendžers. Sve u svemu, djelovalo je da može pristojno da živi od toga, iako su posljednjih godina počele da kruže priče kako honorarno radi kao vodoinstalater.

Sada se i sam pohvalio novim poslom i to kratkim snimkom sa vrha reflektora, tamo gde je zapravo njegovo radno mjesto. Očigledno se Šej priprema za period u kojem više neće moći profesionalno da trči za loptom, pa pokušava sebe da pronađe u nekoj novoj oblasti i tako sebi obezbijedi egzistenciju. Pogledajte njegov snimak:

"Od igranja pod svetlima reflektora, do rada na njima", napisao je Logan u objavi koja je postala pravi hit na društvenim mrežama. On je novi talas popularnosti iskoristio i da na još jedan način šokira javnost, pošto je sada otkrio da traži posao u naftnoj industriji - to je sledeće čime želi da se bavi, iako i dalje igra kao desni bek u trećem rangu škotskog fudbala.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC