• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBIJEN NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI SPORTA! Lebron i Janis trljali oči, a Mbape rekao NE - zna se i zašto

Kilijan Mbape je istrajan u odluci da postane novi fudbaler Real Madrida, šta god to značilo za sljedeću sezonu.

 Kilijan Mbape odbio Al Hilal Izvor: Profimedia

Francuski napadač Kilijan Mbape odbio je najveći ugovor u istoriji fudbala i (za sada) neće pojačati Al Hilal. Sve pominjaniji klub iz Saudijske Arabije pokušao je da iskoristi novu krizu u odnosima Mbapea i Pari Sen Žermena tako da je "svecima" ponudio 300 miliona evra za njihovog najboljeg igrača, što je prihvaćeno. Jednostavno, PSŽ vidi da Mbape neće produžiti ugovor koji ističe sljedećeg ljeta i zato su riješili da ga prodaju ovog ljeta, pa makar i Saudijcima.

Tek nakon toga su počeli pregovori Al Hilala i Mbapea i fudbaleru je ponuđeno 200 miliona evra godišnje, uz još 700 miliona evra za "prava na imidž", međutim nakon nekoliko dana razmišljanja - napadač Pari Sen Žermena se zahvalio. Da li je to definitivno "ne" ili još diže svoju cijenu, saznaćemo u naredni danima...

Znamo samo da je to bio potencijalno najveći ugovor u istoriji fudbala i da je Mbape rekao "ne", dok su mu se javljali i drugi poznati sportisti poput Janisa Adetokunba i Lebrona Džejmsa uz poruku da bi oni to prihvatili bez razmišljanja. Razlika je ipak u tome što Mbape ima tek 25 godina i na vrhuncu je svoje karijere, a san mu je da zaigra za Real Madrid sa kojim navodno ima već usmeni dogovor za sljedeće ljeto i zato ovo radi Parižanima.

Smatra se da neće produžiti ugovor kako bi u ljeto 2024. godine potpisao kao slobodan agent za Real Madrid, čemu u prilog ide i to što "kraljevski klub" poslije odlaska Karima Benzeme nije doveo zamjenu. S druge strane PSŽ je prozreo tu namjeru i postavio je ultimatum Mbapeu: ili ideš ovog ljeta ili produžavaš ugovor. Za sada to ignoriše iako je izbačen iz tima.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:43
Fudbalska revolucija u Kataru 2
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC