• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beogradski crno-bijeli gostuju u Kostajnici povodom 70 godina tamošnjeg Partizana

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

U Kostajnici danas počinje obilježavanje 70 godina od osnivanja Fudbalskog kluba Partizan, a centralni događaj ovog jubileja biće prijateljska utakmica sa istoimenim beogradskim klubom koja će biti odigrana 12. avgusta.

 FK Partizan 12. avgusta u Kostajnici Izvor: MN PRESS

Ovo je agenciji "Srna" potvrdio predsjednik kluba iz Kostajnice Milan Malinić.

Obilježavanje jubileja počinje danas "Partizan kupom", koji je biti igran na stadionu Partizana u Kostajnici, a na kojem će, osim domaćina, učestvovati i fudbalski klubovi Borac iz Kozarske Dubice i Plamen iz Vodičeva.

Malinić je rekao da u okviru obilježavanja jubileja crno-bijelih u nedjelju počinje tradicionalni turnir u malom fudbalu "Ljetna liga", na kojem se očekuje učešće dvadesetak ekipa, a finale se igra 21. avgusta.

On je dodao da je 5. avgusta planirano da seniorski tim Partizana igra prijateljsku utakmicu protiv "dijaspore", odnosno igrača koji su nekad igrali za ovaj klub.

"Centralni događaj biće utakmica između veterana kostajničkog i beogradskog Partizana 12. avgusta. Poslije utakmice će biti upriličeno druženje i uspostavljanje nekih značajnijih i konkretnijih veza između dva istoimena kluba", rekao je Malinić.

Prema njegovim riječima, 19. avgusta biće igrana utakmica reprezentacija Kostajnice i Novog Grada, i to kombinovani sastavi aktivnih fudbalera i veterana.

"Obilježavanje jubileja biće zaokruženo svečanom sjednicom Skupštine kluba na kojoj će biti dodijeljena priznanja i nagrade zaslužnim igračima, sportskim radnicima i članovima uprave koji su dali doprinos postanku, radu i opstanku kluba", rekao je Malinić.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC