• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORJAN OTIŠAO, A SNEŽA GLEDA SRPSKI FUDBAL: "Uhvaćena" na meču Čukaričkog, evo zbog koga je tamo (FOTO)

Nakon odlaska Milana Borjana iz Crvene zvezde, njegova supruga Snežana otišla je na meč 1. kola Superlige između Čukaričkog i Radničkog. Jasno je i zbog koga!

 Snežana Borjan na utakmici Čukaričkog i Radničkog Izvor: MN PRESS

Dosadašnji kapiten Crvene zvezde Milan Borjan preselio se ovog ljeta u Slovačku gdje igra kao pozajmljeni fudbaler Slovana, dok je zajedno sa suprugom donio odluku da porodica ostane u Beogradu. Tako je Snežana Borjan slobodno popodne iskoristila da pogleda utakmicu 1. kola Superlige, pa su je televizijske kamere primijetile na Banovom brdu u jednom od derbija kola, međutim na terenu nije bila Crvena zvezda.

Snežana Borjan je u društvu svoje prijateljice pratila utakmicu Čukaričkog i Radničkog iz Niša koja je počela u 19 časova, a i za to postoji poseban razlog. Na golu Čukaričkog je njen rođeni brat Nenad Filipović (36) kome je ovo debi za "brđane", tako da će imati i podršku sestre. Pogledajte fotografije:

Ne tako davno Snežana Borjan je podigla prašinu u srpskoj javnosti pošto se prvi put oglasila poslije odlaska Milana Borjana iz Zvezde, odgovorivši na prethodnu izjavu generalnog direktora Zvezdana Terzića. Gostujući u jednoj emisiji, Terzić je objasnio da je Barak Bahar od njega tražio da "precrtaju Borjana", na šta je reagovala supruga kanadskog reprezentativca.

"Draga Zvezdo, porodico, jer vi ste u našoj kući bili šest godina, a u Milanovom srcu tu ste i dalje. Mislim da se i najgore stvari mogu reći sa stilom. Borjan vas je poslije mnogo godina bez titule uveo u Evropu, osvajao titule i duple krune, da ne nabrajam redom sve uspjehe. Znate li šta je najvažnije? Što bi svi koji stvarno žive za Zvezdu i ne zanima ih lični interes, već ih vodi ljubav ka crveno-bijelom timu, ali oni koji malo znaju fudbala rekli uvijek 'Zovite Borjana'. Za to se živi, zar ne? Ne zaboravite da od vas uče mladi ljudi koji ostavljaju srce na terenu, iz ovoga mogu da nauče da će završiti isto kao Brojan, koji je Zvezdi dao sve i donio ogromne uspjehe, da nema razloga a se bore i daju svoj maksimum jer će dobiti otkaz PUTEM TELEFONA!!!", objavila je Snežana Borjan na svom Instagramu.

Što se tiče Nenada Filipovića, u pitanju je iskusan golman koji je igrao za veliki broj klubova u Srbiji. Od Rada, preko Bečeja, Banata, Videotona, MTK, Teleoptika, Etara, Radničkog iz Niša, Mačve, a zatim i TSC-a u kome je proveo čak pet sezona i napustio ga kao slobodan igrač.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC