• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik PSŽ-a na promociji "potkačio" Kilijana Mbapea

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik Pari Sen Žermena održao je govor povodom predstavljanja novog pojačanja na Parku Prinčeva I tom prilikom "čačnuo" je Kilijana Mbapea.

 Predsjednik PSŽ isprozivao Mbapea Izvor: Profimedia

Predstavljeno je novo pojačanje PSŽ-a, a riječ je o talentovanom Portugalacu Gonsalo Ramošu, koji je iz Benfike došao za 80.000.000 evra. Zvanično se čeka i potvrda transfera Usmana Dembelea iz Barselone.

Saga oko ugovora sa Kilijanom Mbapeom se nastavlja jer popularni Francuz ne želi da produži ugovor, kako je ranije istakao, njegova želja je - Real Madrid. Zbog toga odnos sa rukovodstvom kluba se pogoršava iz dana u dan. Naime, Kilijan je izbačen iz prvog tima, a korak dalje, uprava je otišla kada mu je zaprijetila da će sezonu provesti na tribinama ako odbije da potpiše ugovor (a istovremeno ne ode iz Pariza u toku ljetnjeg prelaznog roka). Sve se zakuvalo dodatno kada je predsjednik kluba Naser Al Kelaifi predstavio Ramosa navijačima riječima kojim jasno proziva Mbapea kao najveću zvijezdu kluba:

"Oduševljeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu Gonsalu Ramošu u porodicu PSŽ- a kao našem najnovijem i najuzbudljivijem napadaču. Gonsalo je fantastičan, ultra-motivisan mladi međunarodni igrač koji se bori za svoj timOvo je tip igrača koje želimo u budućnosti naše institucije",  istakao je Al Kelaifi.

Ovo nije prvi put da predsjednik indirektno proziva Mbapea, ranije je to uradio na treningu pod vodstvom Luisa Enrikea prije odlaska na predsezonsku turneju. Tada je održao govor pred svim igračima i jasno poručio da je važno da u timu budu samo oni koji osjećaju PSŽ i koji će sa svojim timom biti spremni da poginu za boje Pariza u novoj sezoni. Te riječi su uveliko bile upućene Mbapeu koji i dalje ostaje istrajan u tome da ne produži ugovor kako bi kao slobodan otišao u Real na kraju sezone, ali rizikuje da u sezoni 2023/24 ne odigra nijednu utakmicu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC