• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE BOMBA U BAČKOJ TOPOLI! Već je igrao Ligu šampiona - sad stiže zbog Evrope!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde stigao je u TSC i biće jedno od najvećih ljetnjih pojačanja.

 Miloš Vulić potpisao za TSC Izvor: MN PRESS

Razočarao je TSC na gostovanju u Portugalu gdje nije mogao da bude konkurentan Bragi (3:0), ali tim iz Bačke Topole već ima obezbijeđenu grupnu fazu Lige Evrope. Da bi bili bolji na međunarodnoj sceni potrebna su pojačanja, pa je na sjever Srbije stigao nekadašnji fudbaler Crvene zvezde - Miloš Vulić (26)!

Žarko Lazetić u veznom fudbaleru koji je prethodnu sezonu proveo u drugom rangu italijanskog fudbala dobija ogromno pojačanje. Očekuje se da Vulić ubrzo nakon što je stavio paraf na dvogodišnji ugovor postane i standardan član tima! Iako je po vokaciji defanzivniji od Luke Ilića koji je prethodne sezone bio najvažniji igrač u timu, Miloš Vulić bi mogao da bude lider TSC-a u predstojećem prvenstvu.

Podsjećamo, Miloš Vulić je ponikao u Napretku iz Kruševca, a Crvena zvezda ga je u januaru 2019. godine platila 200.000 evra. Nakon godinu i po dana u crveno-bijelom dresu talentovani centralni vezni preselio se u Krotone, koji je u tom trenutku igrao Seriju A. Italijanski klub je platio 800.000 evra, ali Vulić nije opravdao uloženi novac u klubu koji je imao veoma turbulentan period.

Nakon dvije godine igranja za Krotone Vulić je prešao u Peruđu, za koju je nastupao u prethodnoj sezoni i upisao samo devet mečeva. Osam puta igrao je u Seriji B i na terenu je proveo 444 minuta, a jedan meč odigrao je i u Kupu Italije. I pored tri godine u Italiji čini se da su Vulićeve partije u Zvezdi bile njegove najbolje u karijeri. Odigrao je 40 mečeva uz šest postignutih golova, od kojih se najviše pamti onaj protiv Olimpijakosa u Beogradu, tokom meča grupne faze Lige šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC