• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svijet u šoku - trener neće Karima Benzemu u ekipi!?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Navodno je izbio neočekivani problem na relaciji Karim Benzema - Nuno Espirito Santo

 Nuno Espirito Santo neće Karima Benzemu u AL Itihadu Izvor: Profimedia/ Stringer / Anadolu Agency

Karim Benzema navodno je u sporu sa trenerom Al-Itihada, Portugalcem Nunom Espirito Santom, koji ga ne vidi u svom konceptu igre?! Tu vijest objavio je arapski portal Aš-Šark Avsat ("Bliski Istok"), čije je sjedište u Londonu. U šokantnom članku navedeno je da je među njima napet odnos i da je šef stručnog štaba jasno stavio do znanja Francuzu da se on ne uklapa u njegov stil.

Osvajač Zlatne lopte za prošlu godinu stigao je ovog ljeta u Al-Itihad kao slobodan igrač nakon rastanka sa Real Madridom i očigledno ne ide sve prema njegovom planu u Aziji. "Prema tim izvorima, trener Santo rekao je Benzemi i da nije tražio da ga klub dovede. Sa druge strane, tvrdi se i da Benzema osjeća da ga trener tretira na neprofesionalan način", navedeno je.

"Benzema je tražio da mu trener da kapitensku traku, zbog njegovog velikog iskustva i zbog toga što je zvijezda tima, ali trener Santo je navodno odbio taj zahtjev. On je odabrao ispred njega Brazilca Romarinja, a potom Ahmeda Šarahilija", takođe piše u tekstu.

Benzema je, takođe navodno, zbog ovih problema tražio sastanak sa Saadom Al Latifom, saudijskim pregovaračem koji ga je doveo i tražio je od njega da nađe rešenje problema koji ima sa trenerom. Francuski veteran (35) još se uigrava sa saigračima u Al-Itihadu, a nakon pisanja medija o njegovoj svađi sa trenerom sigurno će biti usmjerena dodatna pažnja ka njemu.

Usljed toga, oglasio se i klub, koji je demantovao da postoji problem između najveće zvijezde ekipe i trenera. "Benzemin odnos sa trenerom Nunom Santom je idealan", saopštio je klub. "Nema istine o postojanju spora između francuskog napadača Karima Benzeme i portugalskog trenera Nuna Santa... Benzema nikad nije tražio kapitensku traku i njegovog odnos sa trenerom je divan i idealan".

Zbog ovih glasina, klub je na društvenim mrežama objavio niz fotografija na kojima se vidi da je Benzema nasmijan na treninzima, okružen svojim novim kolegama.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC