• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlado Jagodić: Želim Borcu da osvoji titulu i da na svakom meču bude ovako efikasan!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nije iskusni stručnjak mogao u Banjaluci da računa na brojne igrače, što se i te kako osjetilo u igri Sloge Meridian.

 Vlado Jagodić želi da Borac bude šampion BiH Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Nisu gosti iz Doboja mogli da pariraju raspoloženom timu Vinka Marinovića, koji je nakon mučenja u prvom poluvremenu odigrao sjajno u nastavku, te sa četiri pogotka u mreži Elvira Trake, najboljeg pojedinca u gostujućem timu, stavio tačku na sjajnu predstavu.

Dobojlije su u Banjaluku stigle sa mladim sastavom, s obzirom da trener Vlado Jagodić nije mogao da računa na brojne povrijeđene i rovite igrače, što se i te kako osjetilo, prije svega u drugih 45 minuta, kada je tim Sloge Meridian potpuno pao.

"U najavi meča rekao sam da u najnezgodnije vrijeme idemo najjačem protivniku. Zamjena domaćinstva i igranje na Gradskom stadionu, pogotovo za mlađe igrače koje sam izveo danas na teren, je impresija. Želio sam da večeras pokažu sve što mogu. Nisam mnogo očekivao od njih i nemam im šta zamjeriti. Odabir ekipe je bio moj. Imali smo mnogo kadrovskih problema i nismo imali mnogo kombinatorike. Ne želi da tjeram moje povrijeđene i rovite igrače u ovakav okršaj", rekao je Jagodić nakon meča.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Iako je Borac bio dominantan, iskusni strateg smatra da je rezultat previsok. Ipak, neće to ostaviti traga na njegovom timu, koji se već od sutra okreće novim izazovima u Premijer ligi BiH.

"Rezultat je previsok. Ali, idemo mi dalje. Već sutra zaboravićemo ovu utakmicu. Moramo se okrenuti gostovanju Posušju. To je peta utakmica u nizu, a vi znate šta znači igrati stalno u gostima. Ali neće nas ovo uzdrmati", poručio je Jagodić.

Čestitao je na kraju Borcu, uz lijepe želje svom nekadašnjem klubu.

"Čestitam Borcu i kolegi (Vinku) Marinoviću. Želim im da osvoje titulu jer mislim da Borac uvijek ima snage da se bori za najviši plasman. Želim da nas vakoj utakmici budu ovako efikasni", zaključio je Jagodić.

Više nego zadovoljan drugim ubjedljivim ovosezonskim trijumfom na Gradskom stadionu bio je Vinko Marinović.

"U prvom poluvremenu nismo odigrali kako smo planirali. Falilo nam je energije, ali smo se na poluvremenu korigovali i poslije drugog gola bilo je sve lakše. Sa izmjenama koje smo napravili dobili smo na agresivnosti i najbitnije je da smo imali pet različitih strijelaca, što je sigurno dobro", naglasio je Marinović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC