• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Borca najavio sutrašnji meč: "Zvijezda 09 posjeduje kvalitetne igrače spremne da iskoriste svaku šansu"

Autor Haris Krhalić

Vinko Marinović najavio je sutrašnji duel sa Zvijezdom 09.

 marinović Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbaleri Borca nakon ubjedljive pobjede nad Slogom DIPO u okviru šesnaestine finala Kupa RS, očekuje novi premijerligaški ispit.
Sutra od 19 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci gostuje ekipa Zvijezda 09. Tim iz Etno sela Stanišić nakon pet utakmica ima jednu pobjedu i četiri poraza uz gol razliku 7:16 te zauzimaju posljednje mjesto na tabeli.

S druge strane, Banjalučani su vezali dvije ubjedljive pobjede u domaćem prvenstvu, protiv Igmana 4:1 i Sloge 5:0 te u dobroj formi dočekuju sutrašnji duel.

U odličnom ritmu dočekujemo novi ispit u Premijer ligi BiH. Vezali smo tri pobjede u svim takmičenjima, a posebno me raduje što smo bili veoma efikasni i raznovrsni u napadu. Želimo da nastavimo seriju pobjeda. Cilj nam je da pružimo još jednu dobru partiju i da na reprezentativnu pauzu odemo sa nova tri boda na svom kontu”, rekao je trener Borca, Vinko Marinković u najavi utakmice i dodao:

“Ipak, čeka nas još jedna teška utakmica i sa punim fokusom i koncentracijom moramo da uđemo u duel sa ekipom Zvijezde 09 koja posjeduje kvalitetne igrače spremne da, ukoliko im se to dopusti, iskoriste svaku šansu. Na nama je da budemo pravi i da pokažemo da, iz utakmice u utakmicu, idemo uzlaznom putanjom”.

Kada je u pitanju igrački kadar, Marinović neće moći računati na Davida Čavića koji je povrijeđen dok je upitan nastup i Vasilije Terzić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC