• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon svake utakmice pričaju o ratu! Novinarka s "Kosova" udarila na fudbalere! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Burno je ovih dana u Prištini, jer je fudbal na "Kosovu" u velikim problemima.

 Novinarka iz tzv. Kosova Ceca Krelani napala fudbalere Izvor: Instagram/qeqakrelani/printscreen

Samo nekoliko dana nakon što je "Kosovo" poraženo u Rumuniji na meču obilježenom snažnom porukom domaćih navijača, koji su istakli transparent "Kosovo je Srbija", počeli su da plutaju po površini problemi u tamošnjem fudbalu. Fudbalski savez samoproglašene države "Kosovo" trenutno se nalazi u katastrofalnom stanju i problemi su na svakom koraku, a jedna od najljepših sportskih novinarki Evrope oplela je po reprezentativcima. Ćeća Krelani brutalno je odgovorila jednom od fudbalera sa Kosova i Metohije.

Nakon što je Edon Žegrova istakao da je i "Fudbalski savez Kosova" kriv za aktuelne rezultate, sportska novinarka je bila veoma oštra u odgovoru - pomenula je i kako fudbaleri nakon neuspjeha obavezno pričaju o patriotizmu, ratu i žrtvama naroda!

"Onog igrača s brojem 10 (Žegrova) ne mogu shvatiti ozbiljno. Je li problem bio vaš egocentrizam na terenu ili kosovski savez? Moguće da ću nakon budućih utakmica pod hitno krenuti s pripremama za ceremoniju penzionisanja nekoliko igrača iz reprezentacije", istakla je Ćeća, ali se tu nije zaustavila. Pogledajte kako ona izgleda:

"Da biste nas uvjerili da ste vrijedni dresa 'svoje' zemlje, morate igrati na terenu dokazujući nam da ste suprotnost onima koji vas izvode s terena. O unutrašnjim problemima FFK-a (kojih je puno) govori igrač koji je svojevremeno postavljao uslove da iz U21 ode u A reprezentaciju? Jeste li primijetili kako neki odmah nakon utakmice počnu da spominju svoju ljubav prema zemlji, uspjehe, rat i žrtve naroda? Je li savez u problemu? Tone", zaključila je Krelani.

Podsjećamo, "reprezentacija Kosova" poražena je prije nekoliko dana od Rumunije (2:0), nakon što je meč prekidan zbog transparenta "Kosovo je Srbija". Nakon šest odigranih mečeva u kvalifikacionoj grupi gdje su još Švajcarska, Rumunija, Izrael, Bjelorusija i Malta, "Kosovo" nema nijednu pobjedu i ima samo četiri osvojena boda, pa je bez šansi za plasman na Evropsko prvenstvo.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC