• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igor Duljaj ljubomoran na košarkaše Partizana: Mi to moramo da zaslužimo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crno-bijeli igraju protiv Radnika iz Surdulice u nedjelju od 19.35 časova, a uoči utakmice svoja predviđanja iznio je trener Igor Duljaj.

 Igor Duljaj ljubomoran na košarkaše Partizana Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana u nedjelju od 19.35 časova igraju meč 7. kola Superlige Srbije na domaćem terenu protiv Radnika iz Surdulice u Humskoj. Posljednja utakmica koju su odigrali u domaćem prvenstvu bila je protiv IMT-a, kada su u nadoknadi vremena crno-bijeli slavili rezultatom 3:2.

Igor Duljaj analizirao je detalje za utakmicu koja ih čeka. "Prvo, u svoje ime i ime kluba da poželim brz oporavak napadaču Vojvodine, Džonatanu, koji se nalazi u teškoj situaciji. Želim da se vratim svojoj porodici i što prije na teren. Što se tiče Surdulice, imali smo pauzu koja nam je prijala. Imali smo vremena da se odmorimo i pripremimo. Igramo protiv tima koji nas je prošle godine pobijedio na našem terenu sa 2:1. Organizovani su pozadi, primili su samo dva gola. Malo ih postižu, ali ih malo i daju. Očekujem izuzetno tešku utakmicu u kontekstu da ako ne probijemo bedem na vrijeme, da će to otići u suprotnom pravcu", rekao je Duljaj.

Odgovorio je na pitanje da li će novo pojačanje Partizana, Natan de Medina biti u protokolu za ovu utakmicu. "Neće biti, ja sam rekao da je u svakom klubu potrebno imati četiri štopera, ne samo zbog konkrencije, nego i zbog treninga. Tamo nekada moram da stavljam i zadnjeg veznog, da improvizujem, što nije lako. Imamo dosta utakmica, bez obzira što smo ispali iz Evrope. Trebaće nam igrača. On mora da se privikne i uđe u trenažni proces", rekao je Duljaj.

Istakao je trener Partizana da bi volio da vidi navijače Partizana na tribinama, kao i da će se truditi da zasluži njihovu podršku. "Partizan i tradicija nalažu da se uvijek borite za prvo mjesto, bez obzira na tim i trenera. Za neke smo možda iznenađenje u ovih prvih pet kola, imali smo težak raspored, utakmice gdje smo se vraćali iz mrtvih. Čak i ta utakmica protiv IMT-a je pokazala da ekipa ima karakter. Najljepša slika je poslije postignutog gola Nikolića. Poslije toga smo otrčali do navijača. Ovim putem ih pozivam. Malo sam ljubomoran na košarkaše, volio bih da je takva atmosfera kod nas na stadionu. Na nama je to da zaslužimo. Znam da vole naše igrače, njihova podrška im je neophodna", istakao je trener crno-bijelih.

Duljaj se dotakao i prelaznog roka, u tim iz Humske stiglo je 11 fudbalera. "Kada vidimo koliko je igrača otišlo - Popović, Lukač, Urošević, Vujačić, Fejsa, Traore, Kolorado, Dijabate, Andrade, Rikardo... Pozicije su popunjene, osim što ne u nekom kratkom vremenskom periodu. Učinjeno je skoro sve što sam tražio. Od šest koji igraju u prvih 11, neki nisu prošli pripreme. Postoje oscilacije u igri, što je normalno. Klub je dosta toga dobrog uradio, pogotovo sa Saldanjom, koji nam je u Bačkoj Topoli pomogao da dođemo do rezultata. Plus-minus, mogu da budem zadovoljan", rekao je Igor Duljaj.

Tokom reprezentativne pauze igrači Partizana imali su vremena za odmor, treninge ali i pripreme za nastavak prvenstva. "Imali smo četiri dana slobodno, pa smo se pripremali i igrali protiv Budućnosti. Neki su igrali za reprezentaciju, kao što je Ilić dao dva gola, na tome mu čestitam. Imali smo vremena da odmorimo i da dobro radimo", zaključio je Duljaj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC