• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nermin Bašić otkrio: Novčano smo se kaznili, zaista smo bili loši u posljednoj utakmici

Autor Haris Krhalić

Trener Željezničara najavio je meč sa Zrinjskim.

 Nermin Bašić Izvor: MONDO/Sport1/Sanel Konjhodžić

Nakon teškog poraza u Doboju, fudbaleri Željezničara će u nedjelju (24. septembar) gostovati kod ekipe Zrinjskog. „Plemići“ će nakon nevjerovatnog preokreta koji smo sinoć vidjeli na utakmici sa AZ Alkmarom, u meč ući sa dosta boljim raspoloženjem.

Trener tima sa Grbavice, Nermin Bašić najavio je ovaj meč na današnjoj konferenciji za medije, a u svom izlaganju prvo je govorio o porazu od Sloge.

Bili smo katastrofalni u posljednoj utakmici. Svi smo se novčano kaznili jer zaista smo bili loši u posljednjoj utakmicu. Tu sam i dalje hodamo, znamo šta nam je i kako dalje činiti. Kriza se nametnula, tri utakmice, tri poraza i težak raspored. Mislim da se možemo sabrati i s našim navijačima zajedno možemo izaći iz ovih stvari. Na kraju se broje mrtvi, mi imamo još toga za pokazati. Trenutno stanje nas ne zadovoljava. S druge strane, želim da gledamo pozitivno, jer to moramo. Imamo dva izbora, ili ćemo se bježati, ili boriti. Ja nisam čovjek koji bježi. Najavljivao sam ovaj pad, to je normalno. Moramo izaći iz krize, ne igrati lijepo već se pofajtati na terenu u naredne tri utakmice“, rekao je Bašić koji je nakon toga govorio o utakmici sa Mostarcima te im je čestitao na pobjedi.

„Zrinjskom čestitam na onome što rade i za svoju ligu, za njihov klub. Ona sinoćnja utakmica je za istoriju, za anale. Čestitam im od srca. Mi idemo na pobjedu, u situaciji smo da se moramo vaditi, da moramo vratiti ratnički mentalitet na teren. Unutar kluba vjerujte da nema nikakvih problema. Navijači se ne moraju brinuti da li je neko nekoga bojkotovao i po tim stvarima. Znaju igrači da nisu dobro odigrali, vjerujte da ih je baš sramota“, dodao je Bašić.

Meč „Pod Bijelim brijegom“ se igra od 19.45 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC