• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekada "skidali glave" velikanima, a sad njih skidaju navijači!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Malo ko je ovo mogao da pretpostavi uoči početka nove sezone u "ligama petice".

 Lion najgori klub u ligama petice Izvor: Profimedia/Jonathan Moscrop, Jonathan Moscrop

Fudbalska prvenstva su u punom jeku, ali neki fudbaleri kao da su još na "godišnjem odmoru". Tako u "ligama petice" (Engleska, Francuska, Italija, Španija i Njemačka) ima još klubova koji nisu ostvarili nijednu pobjedu, ali teško da biste pogodili koji je najgori među njima!

Statistika kaže da od 96 timova koji se takmiče u najjačim ligama svijeta, samo jedan nije vodio ni u jednom trenutku u sezoni - i to je Lion. Slavni francuski klub, koji je dominirao početkom vijeka osvojivši sedam titula u Francuskoj, složio je i ovog ljeta vrlo jak tim, ali ništa u njemu ne funkcioniše tako da njihovi navijači polako gube strpljenje i već smo vidjeli kako su ih "poredali" poslije poraza od Pari Sen Žermena.


Lion zauzima posljednje mjesto u šampionatu Francuske sa dva osvojena boda iz sedam utakmica, sa groznom gol-razlikom 3:13. Nešto malo bolji od njih je Klermon koji isto ima dva boda, ali je dao pet golova i makar je vodio u nekom trenutku ove sezone, za razliku od očajnog Liona.

U međuvremenu je na njihovu klupu sjeo slavni italijanski fudbaler Fabio Groso, ali ni sa njim se stvari nisu promijenile preko noći tako da je Rems u nedjelju slavio 2:0. 

Bez pobjede u Premijer ligi su Bornmut, Barnli i Šefild junajted, u Njemačkoj su to Bohum, Keln i Majnc, u Italiji Udineze, Salertnitana i Kaljari, dok je u Španiji tek Almerija bez trijumfa. Vidjećemo ko će se prvi "obrisati" sa ovog neslavnog spiska na kome ne želi da završi.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC