• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tata rešetao u velikim klubovima, a on se blamira pred golom! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Nasljednik čuvenog napadača nije ni sjenka svog oca, kojeg smo gledali u dresovima Čelsija, Barselone i drugih velikih klubova.

 promašaj sina ejdura gudjonsena  Izvor: Twitter/dplus_sportSE/printscreen

Iver ne pada daleko od klade i sin nekadašnjeg fudbalera Ejdura Gudjonsea možda je stvarno talentovan na tatu, ali... Ako je suditi po promašaju koji je postao hit na društvenim mrežama, njega ne čeka impresivna karijera tokom koje će obući dres Čelsija, Barselone ili nekog drugog velikog evropskog kluba. Sveidn Gudjonsen (25), nasljednik slavnog napadača sa Islanda, obrukao se u dresu Elfsborga za koji igra u Švedskoj.

U 37. minutu utakmice i pri rezultatu 1:1 na prvenstvenom meču Elfsborga i Varberga Sveidn se našao sam pred praznim golom i nije uspio da zatrese mrežu. Loptu koja mu je stigla sa desne strane veoma je loše zahvatio, a i prije nego što je ona otišla van okvira gola uhvatio se za glavu svjestan kakvu je priliku propustio. Pogledajte taj trenutak:

Na njegovu sreću, saigrač Okels je golovima u 31. i 43. minutu donio Elfsborgu sva tri boda, nakon što je Krasnići već u ranoj fazi utakmice pogodio za gostujući tim. Ipak, ostaće zabilježeno da se >Gudjonsen obrukao, iako do sada igra sasvim korektnu sezonu u Švedskoj. Na 25 prvenstvenih mečeva centralni napadač Elfsborga je postigao šest golova i imao još jednu asistenciju, upravo na posljednjem odigranom meču.

Naravno, to nije dovoljno za poređenje sa slavnim ocem koji je nosio dres najboljih timvoa Evrope. Ejdur je svojevremeno igrao za PSV, Čelsi, Barselonu, Monako, Totenhem i brojne druge timove širom kontinenta. Bio je šampion i u Engleskoj i u Španiji, a u dresu Barselone osvojio je i Ligu šampiona. Nasljednik je, za sada, igrao "samo" za timove poput HK, Valura i Brejdabika na Islandu, Specije i Ravene u Italiji, odnosno Odenzea i Elfsborga u Danskoj.

Njegov brat Andri, koji je član Reala, trebalo bi da napravi bolju karijeru!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC