• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako je uhapšen Radovan Pankov! Podiže se optužnica protiv bivšeg igrača Zvezde?!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Radovan Pankov priveden poslije utakmice AZ Alkmar - Legija Varšava.

 uhapšen radovan pankov fotografije  Izvor: Profimedia

Radovan Pankov bio je žrtva policijske torture nakon utakmice koju je u okviru Konferencijske lige njegova Legija igrala protiv AZ Alkmara u Holandiji. Kako prenose poljski mediji, holandska policija upotrijebila je prekomjernu silu nakon što je zatvorila stadionske kapije i spriječila ostatak delegacije tima iz Varšave da uđe u klupski autobus i zaputi se ka hotelu. Tom prilikom udarce pendrekom dobio je čak i predsjednik poljskog kluba, a Radovan Pankov i kapiten Žozue privedeni su u policijsku stanicu.

Njih dvojica izvučeni su iz autobusa u koji su se već spakovali, ali su samo nekoliko desetina minuta kasnije umjesto u hotelu bili u policijskoj stanici. Pojedini poljski mediji navode da su dvojica fudbalera odvedeni sa lisicama na rukama, ali fotografije i snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama ne daju dovoljno uvjerljive dokaze o tome. Pogledajte trenutke privođenja:

Polsjki medij "TVP Sport" navodi da bi Žozue i Radovan Pankov mogli da budu optuženi za narušavanje javnog reda i napad na službeno lice! U tom slučaju ne bi se vratili u Varšavu sa ostatkom tima i pitanje je do kada bi ostali u pritvoru... Za njima je u policijsku stanicu otputovao tim menadžer Konrad Pašnjevski, koji u društvu klupskog advokata želi da se izbori za slobodu dvojcie fudbalera.

Po informacijama koje su ranije stizale, incidenti ispred stadiona AZ Alkmara nastali su kada je policija odlučila da zatvori kapije na stadionu iako nisu svi članovi delegacije Legije iz Varšave napustili stadion i ušli u autobus. Tom prilikom je u sukob sa policajcima ušao predsjednik kluba Darijuš Mioduski koji je dobio udarce pendrecima u leđa, ali i jedan udarac u lice. Ovako je izgledalo hapšenje ispred stadiona:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Više vijesti iz fudbala

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC