• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Radovan Pankov: Pušten iz pritvora, zbog njega reagovao i premijer

Srpski defanzivac se oglasio zvaničnim saopštenjem nakon što je konačno stigao u Varšavu. Pušten je iz holandskog pritvora, a otkrio je da je čak i predsjednik države morao da reaguje zbog cijelog slučaja.

 Oglasio se Radovan Pankov Izvor: Profimedia

Konačno je stigao Radovan Pankov u Varšavu nakon što je završio u holandskom zatvoru. Nekadašnji štoper Crvene zvezde završio je u pritvoru nakon incidenata nakon duela Legije iz Varšave za koju sada igra sa AZ Alkmarom u Ligi Evrope. Optužen je da je "koristio silu" u sukobu sa interventnom policijom, ali je sada ipak na slobodi. 

U saopštenju koje je izdao zahvalio se predsjedniku Legije iz Varšave Darijupu Miodurskom koji je takođe bio u centru skandala, a naglasio je da je poslije svega što je proživio još sigurniji da je izabrao pravi klub za nastavak karijere. Takođe je otkrio da ga je podržao premijer Poljske.

Želim da se zahvalim svim Legionarima, ljudima iz kluba i našem hrabrom i ponosnom vlasniku i predsedniku Darijušu Mioduskom. Sada sam još srećniji što sam izabrao ovaj klub, jer promoviše iste vrijednosti koje ja propagiram: čast, dostojanstvo, ponos i porodicu. Želim da se posebno zahvalim premijeru Republike Poljske, Mateušu Moravjeckom, koji je stao iza nas i pokazao da je hrabar, častan i drag čovjek, kao i svi Poljaci koji uspješno sebe predstavljaju širom svijeta. Sve do juče imao sam jednu kuću, onu u Srbiji, ali od sada smatram Varšavu i Poljskom mojim drugim domom. Moja porodica i ja ovo nikada nećemo zaboraviti”, poručio je Radovan Pankov u zvaničnom saopštenju.

Prema navodima holandskih medija Pankov je odgurnuo radnika obezbjeđenja koji je nakon toga polomio ruku, a ostaje da se vidi da li će tužilaštvo još uvijek teretiti Pankova nakon puštanja na slobodu. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC