• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radovan Pankov polomio ruku radniku obezbjeđenja?! Detalji skandala u Holandiji - evo zašto je uhapšen!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski fudbaler Radovan Pankov jedan je od dvojice privedenih fudbalera Legije iz Varšave nakon meča Konferencijske lige.

 Radovan Pankov slomio ruku radniku obezbjeđenja Izvor: MN PRESS

Srpski fudbaler Radovan Pankov priveden je u policijsku stanicu nakon utakmice Konferencijske lige između AZ Alkmara i Legije iz Varšave! Meč u Holandiji obilježili su sukobi ispred stadiona nakon utakmice koju je domaćin riješio u svoju korist minimalnim rezultatom, policija je zahtijevala da srpski defanzivac i kapiten poljskog tima Žozue budu sprovedeni u policijsku stanicu kako bi se istraživala njihova umiješanost u incidente, a navodno Radovan Pankov je uhapšen jer je polomio ruku članu obezbjeđenja!

Svaka od strana ima svoju verziju priče - mediji u Holandiji brane postupke policije, dok Poljaci tvrde da je brutalnost koji su policajci pokazivali bila potpuno neprikladna situaciji. Udarce pendrekom po leđima dobio je čak i predsjednik kluba Darijuš Mioduski, a dvojica igrača Legije iz Varšave izvedeni su iz klupskog autobusa koji je trebalo da krene ka hotelu.

Pogledajte kako je izgledalo hapšenje:

Kako se navodi u medijima koji su imali svoje novinare na licu mjesta, član obezbjeđenja napao je srpskog defanzivca, a poslije verbalnog sukoba Radovan Pankov odgurnuo je zaposlenog na stadionu, koji je pao i glavom udario u zid iza sebe. Tom prilikom polomio je ruku u predjelu lakta, ali je želio da se fizički obračuna sa nekadašnjim štoperom Vojvodine, Radničkog iz Niša, Crvene zvezde i Čukaričkog.

Radnik obezbjeđenja ubrzo je odveden u bolnicu, a policija je opkolila klupski autobus i prijetila da će ući u njega kako bi dvojicu fudbalera izvukla napolje. Obojica su uhapšeni pod optužbom za napad na službeno lice, a ostaje da se vidi kakav će epilog dobiti čitav slučaj koji potresa fudbalsku Evropu. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC