• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovetić došao na "Marakanu" da napravi najveći uspjeh u karijeri! Pričao o uspomenama sa "Marakane", o Srbiji nije htio!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nije Stevan Jovetić želio da otkriva puno detalja o tome šta Crnogorci misle o reprezentaciji Srbije.

 Stevan Jovetić o utakmici Srbije i Crne Gore Izvor: Profimedia

Crna Gora je stigla u Beograd i čeka meč sa Srbijom u utorak u okviru kvalifikacija za Euro 2024. Selektor "sokolova" Miodrag Radulović je nahvalio "orlove" na konferenciji za medije na "Marakani", a pričao je i Stevan Jovetić. Iskusni napadač je kapiten i najbolji strijelac u istoriji Crne Gore je istakao da bi odlazak na Euro bio najveći uspjeh u njegovoj karijeri. 

Iako je osvajao trofeje sa Parttizanom i Mančester sitijem, a igrao još za Fiorentinu, Inter, Monako, Hertu i Olimpijakos, prvo veliko takmičenje u istoriji bilo bi veće od svega toga. 

"Bio bi najveći uspjeh u mojoj karijeri, ako bih odveo reprezentaciju na Evropsko prvenstvo. Emocije su tu, ali to je normalno. Bitno je da ostanemo mirni i na terenu pokažemo šta možemo. Gledali smo meč Mađarske i Srbije, ali to ćemo zadržati za sebe. Mađarska je bila bolja u prvom, Srbija u drugom poluvremenu. Moglo je da ode i na jednu i na drugu stranu", rekao je Jovetić. 

Nekadašnji ljubimac navijača Partizana dobro poznaje Beograd i stadion na kome će igrati u utorak od 20.45. Vežu ga i te kako lijepe uspomene za ovaj teren i grad.

"Lijep je osjećaj biti ponovo u Beogradu. Proveo sam lijepe godine ovdje, prelijepe uspomene. Za Marakanu me vežu lijepe uspomene. Srbija ima dobru ekipu, odlične pojedince u vrhunskim klubovima. Poštujemo ih. Trudićemo se da odradimo što je najbolje do nas", završio je Jovetić.

Na tabeli ove grupe Mađarska je prva sa 13 bodova, slijedi Srbija sa 10, a Crna Gora ima osam. Iza je Litvanija sa pet, dok Bugarska ima dva boda.  

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC