• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TSC poveo, pa prosuo vođstvo u Evropi: Het-trik i golčina iz slobodnjaka srušili tim Žarka Lazetića

TSC je pokazao još jednom da mu je mjesto u Evropi, ali nažalost srpski tim nije iskoristio rano vođstvo i izgubio je u Ligi Evrope.

 TSC Frajburg Liga Evrope Izvor: MN PRESS

Šteta za TSC! Nakon uzetog boda Olimpijakosu u Bačkoj Topoli nisu uspjeli da to ponove protiv njemačkog Frajburga. Poveli su na samom startu meča, dugo držali makar bod u svojim rukama, ali su na kraju sa tri gola heroja pobjede Vićenca Grifoa poraženi sa 3:1 (0:1). 

Na startu meča u 13. minutu Saša Jovanović je sjajno asistirao štoperu Nemanji Petroviću koji je sa nekoliko metara zakucao loptu u mrežu za 1:0 i oduševljenje navijača. Nije uspio gostujući tim dugo da se oporavi od šoka i sve do 38. minuta su mirovale mreže, a onda je Lukas Holer izjednačio. Ipak pošto je VAR poništio pogodak na odmor se otišlo sa 1:0 za Bačkopalančane. 

Ipak, od novih evropskih bodova za ekipu Žarka Lazetića nije bilo ništa zbog sjajne igre napadača gostiju Vićenca Grifa u drugom poluvremenu. Prvo je dosuđen penal na samom početku i on je sa bijele tačke u 49. minutu izjednačio na 1:1, a zatim smo vidjeli detalj koji je preokrenuo meč. 

Igrao se 59. minut kada je špic Frajbuga prelijepim golom direktno iz slobodnog udarca donio prednost svom timu, a na kraju je pogodio da potvrdi pobjedu u 73. minutu. Na kraju TSC ostaje na dnu ove grupe sa jednim bodom, Olimpijakos ima četiri, a Frajburg i Vest Hem po šest. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC