• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo mnogi ne znaju! Igor Duljaj: To mi je sada najveći problem i ne znam odgovor!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Partizana suočen sa velikim problemima u timu.

 Igor Duljaj ima problema sa golmanima Partizana Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

FK Partizan u nedjelju od 19 časova igra derbi kola Superlige protiv Čukaričkog, a trener crno-bijelih Igor Duljaj rekao je u Sportskom centru "Teleoptik" da ima velikih problema sa golmanima.

"Ove nedjelje smo dobro radili, jedino imamo problem sa golmanom, Aca Jovanović danas neće biti na treningu, ima temperaturu, Stevanović je kažnjen sa utakmicom i naš golman Vanja Radulaški (17) koji je bio sa omladincima takođe ima temperaturu i to mi predstavlja najveći problem što se tiče sutrašnje utakmice - ko će uopšte da brani?", rekao je Duljaj.

Šef struke lidera Superlige, koji će u nedjelju igrati za 13. pobjedu u nizu, rekao je i to da su crno-bijeli na gostovanju Novom Pazaru imali niz zdravstvenih problema. "Mnogi ne znaju da smo mi na posljednjoj utakmici izašli na teren tako što smo imali par bolešljivih igrača, Zahid nije trenirao nekoliko dana i bio je bolestan, Kanute je imao samo jedan trening u posljednjih sedam dana, Severina je imao problem sa zadnjom ložom, Kalulu takođe nije trenirao... I to utiče na formu ekipe", kazao je Duljaj.

Komentarišući Čukarički, koji je trenutno deveti na tabeli, Duljaj je rekao da očekuje drugačiji sastav trenera Igora Matića nego u meču protiv Fiorentine u Konferencijskoj ligi.

"Čukarički nam je jedna od najvažnijih utakmica, jer poslije nje slijedi pauza i moji igrači moraju da razmišljaju samo o njoj, ne o tome šta će biti poslije toga. Čukarički je imao tešku utakmicu protiv Fiorentine, u medijima smo vidjeli da ima određeni broj igrača koji nije igrao protiv Fiorentine, pa očekujem sasvim drugačiji tim u odnosu na evropsku utakmicu. Predstavljaju srpski fudbal u Evropi i sa naše strane imaju najveći respekt."

Takođe, Duljaj je zahvalio i predstavnicima Novog Pazara, na čelu sa Rasimom Ljajićem, na podšrci poslije ružnih scena i teških uvreda koje je doživio na tamošnjem stadionu. "Hoću da zahvalim sportskim radnicima, javnim ličnostima i velika zahvalnost gospodinu Rasimu Ljajiću na podršci, imao sam priliku da se čujem sa njim i pokazao je da je veliki čovjek. U svijetu postoji dosta dobrih ljudi, a ako ne možete da ih pronađete, onda to budite vi. Hvala svima iz FK Novi Pazar koji su mi pružili podršku poslije utakmice, posebno gospodinu Ljajiću."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC