• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kejn je od 12. avgusta živio u hotelu!

Autor Dragan Šutvić

Hari Kejn je konačno pronašao dom u Minhenu i malo je reći da ga je skupo koštala hotelska soba.

 hari kejn živio u hotelu  Izvor: Profimedia/AFP/Marcel Engelbrecht

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Hari Kejn stigao je ovog ljeta u Bajern, a tek poslije nekoliko mjeseci potrage - uspio je da pronađe kuću u kojoj će živjeti. Sve ovo vrijeme, još od 12. avgusta, Kejn je provodio u jednom luksuznom hotelu u Minhenu zbog koga je budžet pošteno trpio. Samo nije jasno da li njegov ili Bajernov...

U svakom slučaju, Kejnova jedna noć u hotelu u Minhenu koštala je čak 11.000 evra, a kada se sve sabere i izračuna koliko dugo je živeo u njoj - dolazi se do sume od 1.221.000 evra. Nakon toga, Kejn je konačno pronašao dom u kome će živjeti i čini se da će proći mnogo povoljnije. U pitanju je inače vila koja je pripadala Luki Ernandezu, doskorašnjem igraču Bajerna, a nije poznato za koliko novca je Kejn kupio.

Vidjećemo da li je odluka da ne kupuje "prvu kuću" na koju naiđe bila dobra, ali evidentno je da je i njegova porodica imala uslove. Prvi put su se preselili iz Engleske i željeli su da sve bude idealno, posebno jer sa njim dolaze i supruga i njihovo četvoro djece, pa je sve moralo da bude udešeno po mjeri.

Podsjetimo, Bajern je kupio ovog ljeta Kejna za 95 miliona evra i malo je reći da se Englez snašao u Bundes ligi. Postigao je već 18 golova na 12 utakmica, ima i pet asistencija, dok je zabilježio i četiri pogotka i dvije asistencije u Ligi šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC