• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Postigao 26 golova, pa potpisao dugogodišnji ugovor sa Borcem! Matej Deket: San mi je da zaigram pred punim tribinama!

Autor Dragan Šutvić

Kapiten pionirske selekcije Borca potpisao je dugogodišnji ugovor sa crveno-plavima.

 Matej Deket potpisao ugovor sa Borcem  Izvor: FK Borac

Napadač pionirske selekcije Borca Matej Deket privukao je, tokom jesenje polusezone, pažnju na sebe sjajnim partijama.

Sin nekadašnjeg prvotimvca crveno-plavih Zorana Deketa je u prvom dijelu takmičarske godine postigao čak 26 pogodaka, pa je ovog petka potpisao dugogodišnji ugovor sa klubom iz Platonove ulice.

"Želim da se zahvalim čelnim ljudima FK Borac što su prepoznali moj talenat i što su mi ukazali povjerenje. Daću sve od sebe da ga opravdam. Borac je najveći klub na ovim prostorima i presrećan sam što sam potpisao ugovor. Veliku zahvalnost dugujem svim svojim trenerima iz omladinske škole, ali i svojim roditeljima koji su mi velika podrška na svakom koraku. Fudbalski put je mukontrpan i pun odricanja. Znam da samo napornim radom mogu da ostvarim svoje snove i spreman sam na to. Ugovor koji sam potpisao sa FK Borac daje mi ogroman motiv da nastavim tamo gdje sam stao", rekao je Deket, koji će u oktobru ove godine proslaviti 15. rođendan, a koji ne krije šta mu je san.

"Moj najveći san je da jednog dana u Borčevom dresu zaigram za prvi tim pred punim tribinama. Daću sve od sebe da se to ostvari", poručio je Deket.

Sportski direktor Borca Oliver Jandrić ne krije zadovoljstvo što će jedan od najvećih talenata na ovim prostorima nastaviti da se razvija u Borcu.

"Za Mateja je ugovor koji je potpisao nagrada za sve ono što je pokazao u proteklom periodu i stimulans da nastavi sa još jačim radom, da svakim danom bude još posvećeniji i sve bolji. Želim da uputim i zahvalnost njegovim roditeljima koji su primjer kako treba da se prati sportski put jednog djeteta. Naravno, uz sport, veliku pažnju Matej treba da obrati i na svoje obrazovanje, i da rezultati sa fudbalskog terena budu identični onima iz školske klupe. FK Borac vodi računa o djeci koja treniraju u našoj omladinskoj školi i želja svih nas je da im pružimo najbolje uslove za rad i da im, kad to svojim radom i talentom zasluže, otvorimo vrata seniorskog pogona. Želimo da zadržimo talenat u svojim redovima, da jednog dana budu nosioci igre naše ekipe, te da spriječimo njihov prijevremeni odlazak iz kluba", podvukao je Jandrić.

"Matej je na terenu pokazao sav svoj talenat, a van njega sve ono što krasi klub poput našeg. Naš cilj je da u omladinskoj školi stvaramo igrače, ali i da svima usadimo one zdrave, sportske navike, da im izgradimo karakter koji će ih kasnije voditi kroz život. Mateju želim puno sreće, a njegov potpis ugovor ujedno je motiv i za sve ostale igrača iz naše omladinske škole da još bolje rade jer njihov rad sigurno će doći na naplatu. Pratimo sve i želimo da se klub diči svojom djecom", riječi su Saše Kajkuta, šefa klupske omladinske škole.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

EVROPA JE MJERILO

Gdje su nam pojačanja za titulu i evropsku jesen?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC