• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavni fudbaler dvije godine varao ženu: Manekenki pričao da prodaje automobile, a onda je izguglala njegovo pravo ime

Kolo Ture je varao svoju suprugu, a istovremeno je lagao i djevojku koja se zaljubila u njega.

 Kolo Ture varao suprugu i krio pravi identitet Izvor: YouTube/Abidjan.netTV

Često za fudbalere kažu da su pravi zavodnici, a to je bukvalno shvatio Kolo Ture koji je prije stupanja u brak sa svojom dugogodišnjom partnerkom Avom, paralelno "žonglirao" između dvije veze. Kolo Ture (42) je u braku sa Avom još od 2011. godine, imaju kćerku i sina, a malo je falilo da mu sve propadne jer je "petljao" sa jednom studentkinjom kojoj čak nije otkrio ni svoj pravi indentitet.

O čemu se radi? Kolo Ture se prije braka dugo zabavljao sa mladom manekenkom Kesel Kasusjo (u to vrijeme 22 godine), koju je sve vrijeme lagao da se zove Fransoa, da dolazi iz Gane i da se bavi preprodajom automobila i motora. Pošto djevojka nije pratila fudbal, povjerovala je u tu priču, posebno jer ju je "zatrpavao" poklonima.

Kada god su se viđali, Kolo Ture je nosio kačket i naočare kako ga niko ne bi prepoznao sve ovo mu je polazilo za rukom dvije godine, a čak je u jednom trenutku zaprosio nesnađenu studentkinju Kesel koja je pristala i da se uda za njega. Ipak, dalje od toga nije mogao, pošto je njenoj drugarici nešto bila čudno. Prepoznala ga je i rekla joj da "izgugla" njegovo pravo ime, a onda je na Internetu vidjela ne samo da je poznati fudbaler, nego i fotografije sa svadbe.


"Slomljena sam. Nekoliko nedelja prije ovih fotografija sa svadbe bio je u mom krevetu. I poslije svadbe. Kad se ženio, zvao me je i rekao je da je u Africi i da je prodao dva automobila. Sve sam mu povjerovala. Povrijeđena sam i zbunjena. Možda je htio da mu budem druga žena, ne znam... Sve što je bilo čudno u njegovom ponašanju", ispričala je "nesuđena" gospođa Ture za engleske medije 2012. godine, otkrivši da su bili u vezi od septembra 2010. godine kada su se sreli u jednom klubu u Mančesteru i potom su počeli da izlaze.

"Pričali smo i razmijenili brojeve, pa me je odvezao kući. Sutradan smo se vidjeli u hotelu. Rekla sam mu da mi izgleda poznato, a on je rekao pa možda samo liči na nekoga. Objasnio mi je da prodaje automobile u Africi i da se bavi humanitarnim radom...", ispričala je tada Kesel koju bar za humanitarnu ulogu nije lagao, ali jeste dodao i da je "student iz Gane kome je otac sveštenik", što naravno nije bila istina.

Izvor: Matt McNulty/JMP / Shutterstock Editorial / Profimedia

U trenutku kada je "muvao" Kesel, zabavljao se sa svojom tadašnjom vjerenicom Avom bar devet godina, a živjeli su zajedno sa kćerkom i sinom u svom domu u Mančesteru. Nakon svega što je izašlo u medijima, Ava je oprostila Tureu, da bi fudbaler bio suspendovan zbog dopinga - jer je koristio ženine tablete za mršavljenje.

Podsjetimo, nekadašnji štoper iz Obale Slonovače je profesionalnu karijeru počeo u domovini dok ga nije primijetio Arsen Venger i odveo ga u Arsenal 2002. godine. Potom je prešao 2009. u Mančester siti, a igrao je još za Liverpul i Seltik. Za reprezentaciju odigrao je čak 120 utakmica. Njegov mlađi brat Jaja Ture, ostavio je dublji trag u Premijer ligi, iako Kolo može da se pohvali da je bio član Arsenalovih "nepobjedivih". Kao treneru mu doduše nikako ne ide...

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC