• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luis iz Arsenala odmah rekao "DA" Srbiji: Rođen u zemlji Harija Kejna, a zaljubljen u Mitrovića!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Luis Zečević Džon hoće da igra za reprezentaciju Srbije jer tamo igra i jedan od njegovih idola.

 Luis Zečević Džon igraće za srbiju Izvor: Instagram/louiszecevicjohn/Screenshot

Talentovani fudbaler Arsenala Luis Zečević Džon (16) dobio je i prihvatio je poziv da igra za reprezentaciju Srbije, nakon što je prethodno bio na spisku Engleske do 15 godina. Njegova majka potvrdila je da će Luis igrati za "orliće" u budućnosti, a sada je tokom razgovora za "Arenu Sport" i sam fudbaler ispričao da tu nije imao nikakvu dilemu.

"Imao sam kontakt sa Fudbalskim savezom Srbije i pozvan sam da se pridružim reprezentaciji do 16 godina. Naravno da sam prihvatio to s velikom radošću. Srećan sam što ću se upoznati i igrati sa svojim vršnjacima iz Srbije...", otkrio je Luis koji je potpisao stipendijski ugovor sa Arsenalom i za sada u ovoj akamediji najčešće igra na mjestu krila, dok se takođe dobro snalazi i kao napadač.

Zato i ne čudi ko mu se najviše sviđa od naših igrača: "Navijam za napadače, te zato cijenim Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića. Oni me impresioniraju. Sadio Mane je takođe igrač kog veoma cijenim, a ranije sam pratio i Danijela Staridža koji je igrao u Liverpulu", izjavio je budući član reprezentacije Srbije do 16 godina.

Interesantno je da ćemo na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj u istoj grupi gledati baš Srbiju i Englesku, što znači da je to na neki način i derbi Luisovog srca: "Na Evropskom prvenstvu će se moja porodica vjerovatno podijeliti, a ja ću navijati za oba tima. Ekipa koja se više bude trudila će pobijediti na tom meču", naglasio je Zečević Džon od koga su svakako velika očekivanja kako u Arsenalu, tako i u reprezentaciji Srbije.

U međuvremenu Srbija "napada" još nekoliko mladih fudbalera koji su rođeni i koji su odrasli u inostranstvu, a Piksiju je pre svih interesantan Aleksandar Pavlović iz Bajerna.

(ArenaSport/MONDO - M.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC