• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Englezi opet držali čas "orlićima" - nisu naučili mnogo

Mlada reprezentacija Srbije poražena je od Engleske i u revanš meču odigranom u Bačkoj Topoli.

 Srbija u21 Engleska U21 kvalifikacije Izvor: MN PRESS

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Engleske i na domaćem terenu, ali u Bačkoj Topoli (3:0) nije bilo ubjedljivo kao prije mjesec dana na drugom kraju Evrope. Tada su nakon gola kapitena Vladimira Lučića mladi engleski fudbaleri postigli čak devet golova, što je na kraju koštalo posla doskorašnjeg selektora Dušana Đorđevića. Njegov nasljednik Ljubinko Drulović debi na klupi reprezentacije do 21 godine pamtiće po porazu, ali i nešto boljem utisku.

Gosti su već na početku meča riješili pitanje pobjednika - fudbaler Mančester sitija na pozajmici u Šefild junajtedu Džejms Mekati postigao je golove u 5. i 19. minutu utakmice, što je bilo dovoljno da saznamo ko će osvojiti sva tri boda na stadionu TSC-a u Bačkoj Topoli. Pobjedu gostiju koja je Srbiju dodatno udaljila od Evropskog prvenstva 2025. godine potvrdio je u 55. minutu Liverpulov Harvi Eliot.

Upravo je talentovani ofanzivac kojeg Jirgen Klop često koristi na utakmicama slavnog kluba bio jedna od centralnih figura meča. Pored toga što je postigao posljednji gol na utakmici, on se nekoliko puta našao u klinču sa fudbalerima Srbije, a jednom prilikom je Lučić morao da mu se unese u facu kako bi ga smirio. Osim te borbenosti, "orlići" nisu pokazali mnogo na samom terenu i susret su završili bez udarca u okvir gola.

Zbog poraza u Bačkoj Topoli šanse reprezentacije Srbije za odlazak na Evropsko prvenstvo svedene su na minimum. "Orlići" sada imaju šest bodova iz četiri odigrana meča i za Ukrajincima zaostaju šest, a za Englezima tri boda. Mjesto na turniru obezbijediće samo prvoplasirani tim u grupi, a to pozicija do koje Srbija gotovo nikako ne može da stigne.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC