• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler (22) pokušao da se ubije zbog djevojke, sad se uspješno oporavlja

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleksis Beka Beka, fudbaler koji je pokušao da se ubije, vratio se kući poslije tromjesečnih terapija.

 Aleksis Beka Beka htio da se ubije zbog djevojke, sad se oporavlja Izvor: Twitter/Hector Nunns/Instagram/printscreen/a.beka_beka

Aleksis Beka Beka (22), fudbaler Nice, vratio se kući poslije terapija i tromjesečnog oporavka. On je u septembru prošle godine pokušao da se ubije, htio je da skoči sa mosta, ali je srećom tragedija izbjegnuta. Poslije svega toga hospitalizovan je i izgleda da stvari idu nabolje što su zaista lijepe vijesti.

Nica nije raskinula ugovor sa njim poslije svega što se dogodilo, ljudi iz kluba dali su mu vrijeme da se oporavi i da razmisli da li želi da nastavi da se bavi fudbalom. Porodica je uz njega i zajedno sa njim rade na oporavku. On igra na poziciji zadnjeg veznog, prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Francuske i bio je i na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Podsjetimo, krajem septembra 2023. godine drama je nastala kada se Aleksis popeo na most "Manjan" i prijetio da će da skoči sa preko 100 metara. Policija, hitna pomoć, vatrogasci, svi su poslati na lice mjesta i uspjeli su da riješe situaciju. Nije potvrđeno šta je razlog, ali se tada spekulisalo da je u pitanju bio raskid sa djevojkom.

Od tada je prošlo nekoliko mjeseci, Beka Beka je prošao terapije i bio je u bolnici, sada je na njemu da donese konačnu odluku oko nastavka karijere. Ponikao je u Kaenu, prošao je kroz B tim i došao do seniora, potom je proveo godinu dana u Lokomotivi iz Moskve, pa se vratio u Francusku i potpisao za Nicu.

(MONDO - N.S.)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC