• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čačak, "crna tačka" na putu crveno-bijelih

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu putuju na stadion na kojem su samo jednom pobijedili u posljednjih pet godina. I to u sezoni 2008/09.

 Čačak, "crna tačka" na putu crveno-bijelih Izvor: MONDO

Ekipu Roberta Prosinečkog u 5. kolu Jelen Superlige očekuje tradicionalno težak posao, gostovanje Kraj Morave i tradicionalno neugodan protivnik, Borac iz Čačka. Prije nekoliko mjeseci, tačnije 21. maja ove godine, bilo je 2:0 za "zebre".

Tada su poslije dve početničke greške Lija Adija, crveno-bijeli zabilježili poraz koji ih je definitivno izbacio iz šampionske trke sa Partizanom. U Ljutice Bogdana i dalje se svi dobro sjećaju kakve su probleme imali u Čačku i zbog toga ja ove nedjelje mobilnost na treninzima prvog tima podignuta na najviši nivo.

"Biće to vrlo teška utakmica, jer znamo da dugo nismo pobijedili tamo", kaže vezista Crvene zvezde Miloš Dimitrijević, koji je ipak optimista:

"Nadamo se dobroj igri i osvajanju nova tri boda".

Jedan od onih koji će biti pod upitnikom do subote u 16.30 je i defanzivac Uroš Ćosić, koji je zbog povrede morao da bude zamijenjen u utakmici prošlog kola u kojoj se Crvena zvezda dugo mučila protiv BSK iz Borče, ali na kraju pobijedila rezultatom 2:0, što je treća uzastopna pobjeda crveno-bijelih bez primljenog gola, poslije startnih 0:2 u Subotici.

"Osjetio sam bol u leđima i trener me je izveo iz igre. Mislim, po mojoj nekoj procjeni, da neću početi utakmicu sada za vikend, a mislim da je tako i najbolje da bih se odmorio. Što se tiče mojih leđa, sada je sve u redu, treniram maksimalno i bolje mi je mnogo", kaže Ćosić i dodaje:

"Dosta dugo nismo pobijedili tamo. U potpunosti smo se okrenuli ka Borcu, tradicija je loša, ali idemo da je prekinemo. Jednostavno, moramo. Idemo na pobjedu i nadam se pobjedi", kaže Ćosić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC