• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Vraćam se majci u Borču

Fudbaleri BSK-a poslije više od dve godine igranja na stadionu OFK Beograda konačno će biti domaćini na svom stadionu u Borči.

 JSL: Vraćam se majci u Borču Izvor: MONDO

BSK, konačno, u Borči!

Borčanski Sportski Klub, poslije više od dve sezone, ponovo će biti domaćini na svojoj Špinjati u Borči. Stadion Borčanaca nije ispunjavao kriterijume za utakmice Superlige, pa su kao domaćini igrali na stadionu OFK Beograda

Sekretar kluba Zoran Mitrović izjavio je u četvrtak da će BSK utakmicu petog kola JSL Srbije protiv Radničkog igrati na svom stadionu.

"Dobili smo zeleno svjetlo od Fudbalskog saveza Srbije (FSS). Postavljene su stolice na novu tribinu i sve će biti kako treba. Jedino nismo stigli da postavimo VIP lože, ali naporno radimo da do subote sve bude kako treba", rekao je Mitrović agenciji Beta.

Klub iz Borče je na svoj stadion trebalo da se vrati u sedmom kolu protiv Novog Pazara, ali je morao ranije, obzirom da je Omladinski stadion zauzet, a Radnički nije pristao na promjenu termina utakmice zbog gustog rasporeda.

"Planirali smo da se na svoj stadion vratimo u sedmom kolu protiv Novog Pazara, ali čelnici Radničkog nisu imali razumijevanja jer bi onda utakmicu protiv Kragujevčana morali da pomjerimo za nedelju, a njima taj termin nije odgovarao zbog Kupa Srbije koji se igra u srijedu", kazao je Mitrović.

U funkciji su istočna i zapadna tribina stadiona, a odavno je završen prilazni put, ograde i sve ostalo što je neophodno.

"U subotu će biti otvorene dvije tribine, stara i velika nova. Razmak je kao da oko terena postoji atletska staza, ali kada se bude izgradila nova tribina teren će biti mnogo bliži publici", rekao je sekretar BSK-a.

Stadion sada prima oko 3.000 ljudi, a uskoro se očekuje da iz Novog Sada stigne i novi semafor.

Mitrović je dodao da u klubu očekuju da na utakmicu protiv Radničkog stigne i oko 400 navijača iz Kragujevca.

Utakmica između BSK-a i Radničkog počinje u subotu u 16.30 časova.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC