• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hadžibulić: Ravnopravna borba sa šampionom

Napadač Hajduka veruje da njegov tim može da iskoristi to što je Partizan poljuljan. Kuljani će imati podršku sa tribina u Humskoj.

 Hadžibulić: Ravnopravna borba sa šampionom Izvor: MONDO

Hajduk će u subotu uveče u Humskoj imati podršku sa tribina.

Zahvaljujući predsjedniku kluba Zoranu Osmajiću i Opštinskoj upravi, koji snose troškovi, autobusi sa navijačima krenuće u 16 sati put Beograda (okupljanje ispred sjedišta Opštinske uprave), a pristalice lidera Superlige iz Novog Sada i okoline mogu se ukrcati pola sata kasnije na autoputu kod Rodićevog mega marketa.

Igrači Nebojše Vignjevića potrudiće se da ih ne iznevjere protiv šampiona, a napadač Sead Hadžibulić zna i kako.

"Priprema za meč sa crno-bijelima je malo drugačija u odnosu na prethodne, a najbitinije je da iskoristimo pozitivnu tremu i ostanemo hladnih glava. Respektujemo šampiona, ali nema nikakvog straha, pa očekujem ravnopravnu borbu", rekao je Hadžibulić radiju "Sto plus".

Dvadesetosmogodišnji Novopazarac je dodao i da će Hajduk pokušati da iskoristi trenutnu krizu prvaka države, koga muče i povrede prvotimaca.

"Partizan je malo poljuljan neuspjesima u Evropi i lošim partijama na domaćoj sceni, a imaju problema i sa povrijeđenim igračima. Sigurno je da će pokušati da pobjedom protiv nas postave stvari na svoje mjesto, ali imamo i mi svojih aduta".

Tvorac preokreta u pobjedi nad čačanskim Borcem i dvostruki strijelac na toj utakmici smatra da je pobjednička atmosfera veliki adut Hajduka u Humskoj.

"Atmosferu u ekipi diktiraju rezultati i ona je izvanredna. Da se razumijemo, Hajduk nije slučajno lider prvenstva, nismo dobili jednu ili dvije utakmice, već četiri u nizu", rekao je Sead Hadžibulić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC