• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skols: Engleska ne može biti prvak svijeta

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Pol Skols priznao je engleskim medijima da ne može da zamisli "gordi Albion" kao svjetskog šampiona!

 Skols: Engleska ne može biti prvak svijeta Izvor: MONDO

Englezi su davne 1966. godine kao organizatori osvojili Svjetsko prvenstvo i to im je posljednji veliki trofej, a na pitanje o "prekidu engleskog posta" dugog punih 45 godina, Skols nema optimističan odgovor.

"Uvijek želite da kažete ‘Da’, kad vam neko postavi takvo pitanje, ali u ovom trenutku ne mogu da budem optimista", izjavio je Skols.

Engleska je posljednji put do polufinala stigla 1990. godine u Italiji kada je nesretno poslije penal-ruleta ispala od kasnijeg šampiona Njemačke. Tragičari su tada bili Stjuart Pirs i Glen Vodl.

Poslije toga, "gordi Albion" je stizao među osam najboljih u Južnoj Koreji i Japanu 2002. godine (ispao od šampiona Brazila - 2:1), odnosno četiri godine kasnije u Njemačkoj (eliminisan na penale od Portugala).

Na prošlogodišnjem Mundijalu u Južnoj Africi, Engleska je pod vođstvom Fabija Kapela deklasirana od Njemačke (4:1) u osmini finala.

"Pogledajte samo četiri ili pet posljednjih Mundijala - par puta smo stigli do četvrtfinala, ali ništa više od toga. A posljednji Svjetski kup u Južnoj Africi je bio potpuna katastrofa".


Skols, koji se penzionisao na kraju prethodne sezone, odigrao je 466 mečeva u dresu "crvenih đavola" i postigao je 102 gola. Za engleski tim je nastupio 66 puta i dao 14 pogodaka.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC