• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teorija zavjere o Dušanu Vlahoviću? Rusi ispitivali selektora, sumnjaju u povredu Srbina!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ruski mediji ispitivali svog selektora da li vjeruje o "teoriju zavjere" o Dušanu Vlahoviću i njegovoj povredi leđa.

 Teorija zavjere o Dušanu Vlahoviću? Rusi ispitivali selektora, sumnjaju u povredu Srbina! Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak od 18 časova u Moskvi igra prijateljsku utakmicu protiv Rusije, ali u oslabljenom sastavu. Mnogi fudbaleri koje je selektor Dragan Stojković Piksi "otpali" su sa spiska, a svakako najveće ime je napadač Dušan Vlahović o čijem izostanku je javnost obaviještena u ponedjeljak, na zvaničnoj konferenciji za medije. Piksi je tom prilikom rekao da je "Vlahović sve pozdravio", ali da zbog bolova u leđima ne može da igra za Srbiju.

Zbog "osjetljivosti" prijateljske utakmice Srbije i Rusije, zbog koje je morao da reaguje i predsjednik UEFA Aleksander Čeferin i da objasni da tu nema ništa sporno, pojavile su se "teorije zavjere" u Rusiji. Tako je novinar na konferenciji za medije upitao selektora Valerija Karpina da li je Vlahović upozoren da ne putuje u Rusiju iz svog kluba?

"Neki srpski fudbaleri iz evropskih klubova, među kojima je i Vlahović, nisu došli zbog povreda i ličnih razloga. Vjerujete li u teoriju zavjere da su bili upozoreni da ne putuju u Rusiju, kao što su to jesenas činile druge reprezentacije?", glasilo je puno pitanje koje je postavio kolega iz Rusije, a na koje se Karpin poprilično iznenadio, vjerovatno i zbog toga što zna da je Filip Kostić iz Juventusa, saigrač Dušana Vlahovića, bez ikakvih problema sa reprezentacijom.

Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

"Misliš da znam nešto? Pa, nije došao i nije došao. Drugi će igrati, sigurno ništa lošije. Ne znam da li ovdje postoji bilo kakva teorija zavjere", poručio je kratko Karpin koji je više puta istakao da reprezentacija Srbije ima veliki kvalitet, a kao najopasnijeg igrača "orlova" istakao je Aleksandra Mitrovića.

Pogledajte i ko je ostao na spisku Srbije nakon brojnih "otkaza" selektoru Piksiju:

  • GOLMANI: Vanja Milinković-Savić (Torino), Predrag Rajković (Majorka), Đorđe Petrović (Čelsi).
  • ODBRANA: MIlan Gajić (CSKA Moskva), Srđan Babić (Spartak), Erhan Mašović (Bohum), Strahinja Eraković (Zenit), Strahinja Pavlović (Salcburg), Filip Mladenović (Panatinaikos).
  • VEZNI RED: Saša Lukić (Fulam), Sergej Milinković-Savić (Al Hilal), Saša Zdjelar (CSKA), Srđan Mijailović (Crvena zvezda), Andrija Živković (PAOK), Mijat Gaćinović (AEK), Filip Kostić (Juventus), Lazar Samardžić (Udineze), Dušan Tadić (Fenerbahče).
  • NAPAD: Luka Jović (Milan), Aleksandar Mitrović (Al Hilal) i Samed Baždar (Partizan).

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:30
Piksi na Puškaš Areni
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC