• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saga je gotova, Nejmar u Realu?

Brazilska fudbalska senzacija, prema pisanju medija iz te zemlje, u utorak će proći medicinske preglede i potpisati petogodišnji ugovor sa Realom iz Madrida.

 Saga je gotova, Nejmar u Realu? Izvor: MONDO

Nejmar, na kraju, prelazi u Real Madrid?

Sa ovom viješću osvanuli su brazilski mediji u nedjelju ujutru, a brzo su se na njih pozvali i poznati listovi iz Španije, Engleske i ostatka Evrope.

Poslije neuspješnog transfera u Čelsi i načelnog dogovora sa Barselonom da se transfer ostvari 2013. godine, predsjednik Santosa Luiš Ribeiro izgleda je prevario i jedne i druge i okrenuo se Realu iz Madrida. Španski gigant prihvatio je da uplati 45,8 miliona evra, koliko je određeno obeštećenje za Nejmara kada je ovaj tinejdžer prošlog ljeta potpisao petogodišnji ugovor sa Santosom.

Po tom dogovoru, i dalje navodno, Real će Nejmara dobiti tek nakon što nastupi za reprezentaciju Brazila na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine. U Barseloni su, prema istim izvorima bijesni, jer su imali uvjerenje da je Nejmar njihov.

Madriđani bi trebalo da potpišu ugovor na pet godina sa 19-godišnjim napadačem, koji je već zabilježio 12 nastupa za seniorsku reprezentaciju Brazila i postigao šest golova, jer je bilo očigledno da u mladoj reprezentaciji nema pravu konkurenciju (devet golova na sedam nastupa).

Nejmar Da Silva Santoš Žunior rođen je 5. februara 1992. godine u predgrađu Sao Paula, a za prvi tim Santosa debitovao je još 2009. godine. Od tada, do danas, postigao je čak 71 gol na 147 utakmica za klub u kojem je nastupao slavni Pele.

Za kraj, ipak se treba ograditi, jer u ovakvim transfer sagama nikad nije gotovo dok nije gotovo, a ima onih koji kažu: "Vjerovaću da je prešao, tek kada postigne prvi gol".

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC