• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petković: Zvezda mora da bude spremna

Crveno-bijeli zadovoljni zbog pobjede u Čačku bez primljenog gola i priželjkuju da nastavi istim ritmom i na narednim gostovanjima.

 Petković: Zvezda mora da bude spremna Izvor: MONDO

Crvena zvezda je u Čačku "razbila" maler. Savladala je Borac tek drugi put na šest uzastopnih gostovanja, a prvi put od 2009. Revanširali su se crveno-bijeli "zebrama" za poraz u maju, koji im je odagnao i posljednju nadu da mogu do titule...

Lako, rutinski... Zvezda je u subotu pobijedila 3:0. Međutim, nije dobila samo bodove. Dobila je i Nikolu Petkovića. Povratnik u Zvezdu nagovjestio je da će biti veliko pojačanje za tim Roberta Prosinečkog.

"Srećan sam što smo pobijedili, prevashodno jer smo prekinuli lošu tradiciju. Zadovoljan sam i svojom i igrom ekipe, i mislim da ćemo ako ovako nastavimo, ostvariti željeni cilj", poručio je lijevi bek crveno-bijelih.

Zvezdi slijede gostovanja u Lučnima (u Kupu Srbije), a onda i u Kuli, gdje će se sastati sa Hajdukom, koji sa "vječitima" dijeli prvo mjesto na tabeli.

"Zvezda mora da bude spremna. To je šansa za nas da vežemo četiri pobjede na strani i da nastavimo kolosijekom kojim i treba da idemo", dodao je Nikola Petković.



Nikola Mikić postigao je drugi gol za goste u Čačku.

"Najvažnije je da smo nastavili niz pobjeda bez primljenog gola. Znali smo šta nas čeka, znali smo da ekipa Borca gaji čvrst i defanzivan fudbal na svom terenu i znali smo da će biti teško da probijemo njihov bunker ako ne postignemo gol u prvih dvadesetak minuta. Ušli smo u utakmicu veoma dobro, uradili smo sve što je šef tražio od nas, zato smo i napravili ovako dobar rezultat i prekinuli crnu seriju u Čačku", kaže Mikić.

Ne krije da mu je čast što mu je pripala kapitenska traka otkako Nenad Kovačević nije u prvom timu.

"Kapiten je Piksi, a ja sam zamjenik, ali sigurno da taka prija i da mnogo znači. Kada si kapiten, moraš pružiti i više nego što možeš, i ja se nadam da na najbolji način uzvraćam povjerenje koje mi je šef pružio", zaključio je Mikić.

Najbolji aketer utakmice bio je Darko Lazović, igrač ponikao upravo u Borcu.

"Mislim da smo dobro otvorili utakmicu i da mo na vrijeme postigli golove, zbog čega je poslije sve bilo lakše. Borcu je mjesto u vrhu tabele i nadam se da će tamo i završiti. Imali smo tri teške utakmice pred sobom - Čačak, Lučane i Kula. Prvu smo dobili, a u druge dvije moramo da uđemo maksimalno i neće biti problema", završio je Lazović.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC