• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Neću o sebi... Partizan moćan 45 minuta

Najbolji strijelac crno-bijelih ne želi da ističe svoj golgeterski učinak, ali kaže da mu golovi daju samopouzdanje.

 Tomić: Neću o sebi... Partizan moćan 45 minuta Izvor: MONDO

Od standardnog rezerviste do udarne igle - zamijenio je uloge Nemanja Tomić na početku ove sezone u odnosu na prethodnu. Dobrim igrama i naročito golovima obezbijedio je sebi mjesto u timu Aleksandra Stanojevića iako za konkurente ima znatno iskusnije igrače.

I protiv Hajduka je u subotu bio raspoložen. Kuljane je pogodio sa dva hica i crno-bijele doveo u istu ravan sa protivnikom i „vječitim rivalom“, na vrhu tabele.

„Naša igra u drugom poluvremenu, a naročito rezultat, mnogo su važniji od mojih golova“, rekao je Tomić.

Postigao je četiri prvenstvena gola i na listi strijelaca dijeli prvo mjesto sa tandemom iz Vojvodine, Branom Ilićem i Oumarom Abubakarom, Zoranom Rendulićem iz Javora i Nikolom Stojiljkovićem iz Rada. Pored toga, tri puta je pogađao metu i u evropskim takmičenjima.

„Nikad nisam volio da se ističem, pa neću ni sada. Jesam dobro startovao, ali džabe mi golovi ako Partizan ne pobjeđuje“.

Partizan je u svim takmičenjima ove sezone postigao 21 gol, a 23-godišnji Kragujevčanin dao je trećinu. Razlika u odnosu na minule sezone je velika.

„Djeluje mi da uvijek igram isto. Razlika je u tome što golovi daju samopouzdanje. Mislim da mi je upravo to nedostajalo. Jer, ranije sam ima više asistencija nego golova. Mogu samo da poželim da se ova golgeterska serija ne završi skoro“.

Ofanzivni vezista priželjkuje da u nastavku sezone, u srijedu u Novom Pazaru u Kupu Srbije, a onda i u prvenstvenim duelima sa Radom i Vojvodinom, Partizan igra onako kako je igrao u drugom poluvremenu utakmice sa Hajdukom.

„Pobjeda nam je od izuzetnog značaja, vratila nas je na prvo mjesto. Istina je da nismo blistali u prvih 45 minuta, ali smo u nastavku djelovali moćno. Protivnik nam nije ni prišao golu“, zaključio je Nemanja Tomić.

(R.J, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC