• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS: Na Srbija - Italija za 700 dinara

Fudbalski savez Srbije će sutra pustiti u prodaju ulaznice za predstojeću kvalifikacionu utakmicu između Srbije i Italije, koja će biti odigrana na stadionu Crvene zvezde 7. oktobra.

 FSS: Na Srbija - Italija za 700 dinara  Izvor: MONDO

Cijene karata su Sjever i Jug 700 dinara (oko sedam evra), Istok (sa strana) 1.500 dinara (oko 15 evra), Istok (centar) 2.000 dinara (oko 20 evra), Zapad (sa strana) 2.000 dinara (oko 20 evra), Zapad (centar) 2.500 dinara (oko 25 evra).

FSS je odlučio da ulaznice od sutra budu u prodaji samo putem interneta i pozivom telefona kol-centra.

Putem interneta zainteresovani mogu da kupe ulaznice posjetom sajta kompanije "I-tiket" http://www.iticket.rs, uz plaćanje kreditnim karticama. Preuzimanje tako kupljenih ulaznica biće organizovano na posebno obilježenoj blagajni stadiona Crvene zvezde između 3. i 6. oktobra u periodu od 10.00 do 18.00 sati.

Drugi način je putem pozivanja telefonskog broja kol-centra FSS 011/381-81-77. Prodaja na ovaj način počeće takođe sutra i trajaće do 2. oktobra, a ulaznice će biti dostavljene na kućnu adresu kurirskom službom i uz plaćanje pouzećem.

Za prodaju na blagajnama stadiona u Ljutice Bogdana ostavljen je manji broj ulaznica, koje će biti u prodaji od ponedjeljka, 3. oktobra, do četvrtka, 6. oktobra. Radno vrijeme blagajni biće od 10 do 18 sati.

Jedna osoba moći će da kupi maksimalno četiri ulaznice. Svaki kupac, bez obzira na koji se od pomenuta tri načina kupovine odluči, moraće da dostavi lične podatke. Iz razloga bezbjednosti, odlučeno je i da se štampa manji broj ulaznica od punog kapaciteta stadiona Crvene zvezde.

Na dan utakmice biće organizovana posebna procedura i kontrola prilaska i ulaska na stadion. Pregled ulaznica biće vršen na svakom od prilaznih prstenova i prilaz stadionu biće omogućen isključivo vlasnicima ulaznica. Na samom stadionu je instalirana posljednja generacija sistema za kontrolu ulaznica. Svaka ulaznica sadrži jedinstveni bar-kod i sa njom se na stadion može ući samo jednom. Svaka zloupotreba i pokušaj falsifikovanja biće zakonski procesuirani.

FSS je odlučio da dio prihoda od ulaznica poklone u humanitarne svrhe. Dio novca biće upućen ka šest narodnih kuhinja na Kosovu i Metohiji, u kojima se svakodnevno hrani 1.800 najsiromašnijih ljudi iz enklava, kao i 80 djece iz osnovnih škola. Ova akcija biće sprovedena u saradnji sa Eparhijom Raško-prizrenskom i Kosovsko-metohijskom.

FSS je podsjetio javnost da su naša organizacija i "A" reprezentacija i dalje pod uslovnom kaznom UEFA zbog čega apeluju na sve navijače da fer, korektnim i sportskim ponašanjem, poštovanjem svih aktera igre i ukupnim utiskom pokažu se u širim evropskim i svjetskim razmjerama na najljepši mogući način.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC