• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvetković: Odigrali smo loše i izgubili

Trener Borca istakao je da njegov tim protiv Olimpika nije pružio dobru partiju i da je to razlog prvog poraza Borca ove sezone.

 Cvetković: Odigrali smo loše i izgubili Izvor: MONDO

Šampion je pao na Koševu. Bolji od banjalučkog Borca bio je sarajevski Olimpik koji je u nedjeljnom derbiju slavio rezultatom 2:1 i nanio Banjalučanima prvi poraz ove sezone.

Trener Borca Zvezdan Cvetković svjestan je da je njegov tim i rezultatom ali i igrom razočarao svoje navijače koji su bodrili svoj tim na Koševu.

"Izgubili smo iako sam bio siguran da izgubiti nećemo. Olako smo primili dva gola gotovo iz ničega i to nakon perioda kada smo kontrolisali igru, ali imali smo greške koje je protivnik kaznio. Vratili smo se u 45 minutu lijepim golom Bučana. U drugom poluvremenu bio sam sigurna da ćemo izjednačiti. Vršili smo izmjene ali one nisu donijele one što smo htjeli, naša inicijativa je bila jalova, bez izrazitih gol šansi", rekao je Cvetković.

Ovo je prvi put ove sezone da odbrana Borca primi dva gola, a Cvetković priznaje da njegovi defanzivci ovog puta nisu bili na visini zadatka.

„Prelako smo primili golove. Krivci su kod golova štoperi kod prvog Stakić, kod drugog Raspudić“, bez ustezanja rekao je Cvetković.

On međutim ističe da njegovi igrači nisu olako ušli u meč jer su znali da je Sarajevo dan ranije izgubilo u Trebinju.

"Naprotiv. To nam je bio motiv, sa bar jednim bodom iz utakmice sa Olimpikom bili bismo sami na prvom mjestu To nam je bio dodatni motiv, ali nismo u veznom redu bili dobri i to je razlog poraza. Nismo stvorili onoliko šansi koliko smo stvorili u prijašnjim utakmicama. Nismo uspostavili našu brzu, tečnu, okomitu igru i to je jedini razlog što nismo stvorili šanse iz kojih bi onda postigli gol“, istakao je Cvetković.
Banjalučani misli već okreću ka suboti i velikom derbiju sa Željezničarom na Gradskom stadionu u 19.30 časova.

„U subotu igramo protiv Željezničara, to je utakmica od izuzetne važnosti i daćemo sve od sebe da pobijedimo“, rekao je Cvetković i dodao da Borac nema problema sa kartonima i povredama pred duel sa Željom.

Borac će u međuvremenu u srijedu odigrati utakmicu sa Župom iz Milosavaca u okviru Kupa RS, ali u kombinovanom sastavu. Trener Cvetković na ovom meču pružiće šansu igračima koji manje igraju, te juniorima Borca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC