• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Ciao, Gasperini!

Fudbaleri Intera nisu uspjeli da pobijede ni u trećem pokušaju ove sezone

 SERIJA A: Ciao, Gasperini! Izvor: MONDO

Novara ih je zasluženo pobijedila sa 3:1 u prvoj utakmici 4. kola prvenstva i, najvjerovatnije, "pogurala" Đan Pjera Gasperinija ka izlaznim vratima "nero-azura".

Zamrznut pogled vlasnika Intera Moratija umjesto reakcije na utješan gol Intera u završnici meča i dres sa imenom bivšeg trenera Žozea Murinja među navijačima Intera najbolje opisuju trenutnu situaciju u redovima italijanskog vicešampiona.

Nemoćno, bezidejno i bezvoljno su djelovali "nero-azuri" na terenu razigrane Novare, koja je iskoristila dobru priliku da, poslije 55 godina, pokaže šta zna protiv Intera i bez mnogo muke savlada Gasperinijev tim, u kome nije bilo Dejana Stankovića.

Interovi egzekutori su bili Međorini u prvom poluvremenu i Rigoni, sa dva gola u drugom, od kojih je jedan postignut sa bijele tačke nakon opravdano dosuđenog penala i crvenog kartona za Rinokiju. Jedini gol za tim iz Milana postigao je Kambijaso.

Ni na šta nije ličila igra Intera. Navijači "nero-azura" su prošle sezone mislili da njihov tim ne može da igra lošije nego pod vođstvom Španca Rafe Beniteza. Gasperinijeva igra sa tri, pa četiri odbrambena igrača i sa napadom i sredinom kojima nije jasno šta bi trebalo da rade, uspjela je da ih u to razuvjeri.

Šanse Milita poslije centaršuta Snajdera i šut Pacinija u 76. minutu pored gola premalo su za (opravdano) velika očekivanja navijača kluba iz Milana, koji je večeras dobio novog rekordera po broju utakmica u crno-plavom dresu - Argentinca Havijera Zanetija sa 757 nastupa za Moratijev tim.

Za razliku od njih, fudbaleri Navare su od početka meča bili čvrsto riješeni da u trećem kolu zabilježe prvu ovosezonsku pobjedu. Odlično su kombinovali domaći igrači, među njima i naš Ivan Radovanović, pa su u 38. Minutu došli do očekivanog vođstva. Međorini je iskoristio dobar pas Macarinija i doveo svoj tim u očekivano vođstvo.

Ista, nikakva, igra Intera i dva gola Rigonija u drugom poluvremenu biće, sasvim izvjesno, dovoljan razlog da Masimo Morati u noći između utorka i srijede uruči otkaz Gasperiniju i na klupu dovede nekoga ko je sposoban "prodrma" učmalog evropskog šampiona iz 2010. godine.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC