• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRVENO-PLAVI: Rušimo Želju!

Fudbaleri Borca Branislav Krunić i Milan Stupar su optimisti pred derbi sa Željezničarom u osmom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 CRVENO-PLAVI: Rušimo Želju! Izvor: MONDO

Ekipa Zvezdana Cvetkovića je u prethodnoj utakmici poražena od Olimpika u Sarajevu (1:0), ali su igrači spremni da daju sve od sebe da naredne subote nadigraju tim sa "Grbavice" u svojevrsnom "Superkupu", obzirom da su Banjalučani prvaci, a Sarajlije pobjednici Kupa BiH.

Iskusni Borčevac Milan Stupar je prošlog proljeća pogotkom na "Grbavici" osigurao prvu titulu u istoriji banjalučkog kluba, a i u subotu je najavio pobjedu.

"Ušli smo u seriju teških utakmica i ovaj meč protiv Želje samo je jedan u nizu. Spremni smo i želimo da nadigravamo. Vjerujem da ćemo biti na visokom nivou i da ćemo uspjeti da zabilježimo novu pobjedu", rekao je Stupar.

Jedan od ponajboljih igrača Borca u ovoj sezoni, Branislav Krunić složio se sa trenerom da su vezisti, ali i poslovično neefikasan napad, glavni krivci neuspjeha protiv "vukova". Smatra da je pred derbi njegov tim u prednosti.

"Imamo šansu da se protiv Željezničara iskupimo za propuste protiv Olimpika. Mi smo u prednosti, jer igramo pred našim navijačima, a i kvalitet je na našoj strani. Neće nas zavarati ni loš start Želje u odnosu na prethodnu sezonu. Znamo put kojim ćemo doći pobjede", dodao je Krunić.

Optimizam, naravno vlada i u taboru Željezničara pred dolazak u Banjaluku.

Utakmica između Borca i Željezničara igra se u subotu od 19.30 sati uz direktan prenos na BHT 1.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC