• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači prekinuli derbi, bivši igrač Partizana u centru zbivanja! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Derbi crnogorskog prvenstva između Dečića i Budućnosti odigran iako ga je obilježio dugačak prekid.

 Petar Grbić rasprava tokom prekida Dečić - Budućnost Izvor: Tiktok/@cgsportme

Derbi fudbalskog prvenstva u Crnoj Gori igra se gotovo ceo dan - fudbaleri Dečića i podgoričke Budućnosti morali su da prekinu utakmicu, malo odmore u svlačionici dok su "Varvari" pravili nerede, a zatim se vrate na teren i nastave utakmicu koja je mogla da bude presudna u borbi za šampionsku titulu. Što se tiče golova meč su obilježili srpski napadači Bojan Matić i Đorđe Despotović, a što se tiče prekida meča - u njemu je važnu ulogu imao bivši fudbaler Partizana Petar Grbić.

Naravno, nije kapiten i krilni napadač Budućnosti iz Podgorice učestvovao u neredima, on je pokušao da ubijedi aktere ove utakmice da se ona nastavi. Nakon što je popričao sa navijačimka i skrenuo im pažnju da bi moglo da dođe do pražnjenja tribina, Grbić je pričao i sa službenim licima koja su zahtevala da "Varvari" napuste stadion.

"Bez navijača? Ja da ti kažem odmah, to ne smije da se dozvoli", rekao je Grbić, pa nastavio: "Nemoj da pogoršavaš situaciju. Nemojte to da radite, napravićete još veći haos. Mi da igramo bez naših navijača derbi za titulu? Ma bježi!". Pogledajte kako je izgledala ta situacija u Podgorici:

Bivši napadač Partizana Bojan Matić postigao je gol u 10. minutu susreta, još prije prekida i tako Dečiću doneo veoma veliku prednost - kako na utakmici, tako i na tabeli. Ipak, Podgoričani su izjednačili preko Đorđa Despotovića, bivšeg napadača Crvene zvezde, koji je bio precizan u 64. minutu susreta.

Do kraja utakmice nije bilo promjena, pa nakon 29 odigranih utakmica Dečić ima tri boda više od jedinog rivala u borbi za titulu. Lider je trenutno na 54 boda, dok tim iz Podgorice ima 51 i do kraja sezone mora da čeka kiks rivala.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC