• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon: Nemanja Tomić se lijepo nameće

"Nemanja Tomić se baš lijepo nameće. Zajedno sa saradnicima pratim sve igrače, tako da sa te strane nema problema", kaže selektor "orlova".

 Pižon: Nemanja Tomić se lijepo nameće Izvor: MONDO

Nemanja Tomić nastavlja da skreće pažnju na sebe iz meča u meč. Golovi se ređaju kao na traci i vezista Partizana već je u septembru prevazišao učinak koji je imao na kraju prošle sezone.

Novim golom, ovog puta u Kupu, protiv Novog Pazara, mladi fudbaler potvrdio je da selektor "orlova" Vladimir Petrović Pižon nije pogriješio kada je uvrstio Tomića u nacionalni tim, iako je zbog toga bio osporavan.

"Nemanja Tomić se baš lijepo nameće. Zajedno sa saradnicima pratim sve igrače, tako da sa te strane nema problema. Ovog vikenda ću gledati utakmicu Partizan - Rad", kaže selektor "orlova" za "Sportski žurnal".

Računajući i duel šesnaestine finala Kupa Srbije, u sredu u Novom Pazaru, vezni fudbaler Partizana Tomić postigao je šesti gol ove sezone na 11. utakmici. Dva puta pogađao je mrežu rivala u prvenstvu i tri puta u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope.

To je već više od kompletnog golgeterskog učinka u sezoni 2010/11, kada je bio strijelac pet golova za crno-bijele na 35 utakmica u svim takmičenjima.

Da li će to biti dovoljno za novi poziv u reprezentaciju?

"Ne bih o imenima, vidjeće se koga sam gledao", podvlači Pižon.

Tomić je do sada odigrao samo jednu utakmicu za nacionalni tim i bio je strijelac! Bilo je to 7. aprila 2010. godine u pobjedi nad Japanom u Osaki od 3:0. Ipak, to nije bila "klasična" reprezentacija Srbije, već ekipa sastavljena samo od igrača iz domaćeg prvenstva, a umjesto tadašnjeg selektora Radomira Antića, "orlove" je sa klupe predvodio njegov saradnik Radovan Ćurčić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC