• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: U Jagodinu po tri boda

"Cilj je da ne biramo terene na kojem jurimo bodove, jer svaki bod ima podjednaku važnost i da nam je jako važno da nastavimo lepu seriju u koju smo zajedno igrači i ja ušli od kako sam došao", kaže trener Vojvodine Dejan Vukićević pred put u Jagodinu.

 VOJVODINA: U Jagodinu po tri boda Izvor: MONDO

Na prethodna tri gostovanja u Jagodini, od ulaska "ćurana" u Superligu, fudbaleri Vojvodine nijednom nisu izgubili.

Dva puta vratili su u Novi Sad tri boda, jednom bod.

S obzirom na to da tradicije postoje da se ruše, Novosađani pred novi put u centralnu Srbiju ne uzimaju ništa zdravo za gotovo, već podižu mobilnost na najviši mogući nivo. Uz to, u dobroj formi i sa lijepim vijestima krenuće u petak popodne ka Jagodini, gdje će dan kasnije od 16 časova odigrati utakmicu 6. kola Jelen Superlige.

U autobusu će biti oporavljeni Naemeka Ađuru, Danijel Mojsov i Dejan Karan, a jedini koji zbog povrede neće moći da se suprotstavi Jagodincima ostaće Marko Ljubinković, koji je počeo da trenira, ali i dalje nije spreman za superligaške napore.

"Još jedna u nizu teških utakmica...", rekao je trener Vojvodine Dejan Vukićević, koji je uspio da digne ekipu poslije katastrofalnog početka sezone, ispadanja iz Evrope od ekipe iz Lihtenštajna.

U posljednja četiri kola, Vojvodina je zabilježila tri pobjede i remi (Metalac 3:0, Novi Pazar 3:0, Sloboda 2:2, OFK Beograd 2:0), što uz pobjedu u Pećincima (1:0) u šesnaestini finala Kupa Srbije donosi sasvim dovoljno samopouzdanja za nove uspjehe.

"Rekao sam igračima i prije OFK Beograda da nas čeka teška nedjelja sa tri teške utakmice. Jako lijepo smo počeli sa pobjedom protiv OFK, nastavili u Kupu, vjerujem da ćemo u subotu završiti ovu seriju onako kako želimo", dodao je Vukićević, ali je potom podvukao da to neće biti nimalo lako i da Jagodina ima čemu da se nada.

"Svjestan sam da nas očekuje jako težak posao i mislim da je potvrda toga utakmica između Jagodine i Partizana od prije 15 dana, kada su naši sutrašnji domaćini izgubili 1:0 i to sa jedanaesterca. Poslije toga, prije sedam dana, slavili su pobedu u gostima protiv Rada, što je još jedna potvrda da su u jako dobroj fomi i na kraju, što su u srijedu bili slobodni i nisu kao mi imali Kup utakmicu, koja nas je svakako opteretila", istakao je Vukićević.

Trener Voše podsjeća igrače da ne postoje tereni na kojima se više želi pobjeda, već da je svaki bod zlata vrijedan i da je Vojvodina, sa sastavom s kojim raspolaže, u obavezi da u svakoj utakmici traži pobjedu.

"To ne mijenja naše ambicije, a one su da i u subotu osvojimo tri boda, da iz kola u kolo sakupljamo, iako je teško, maksimalan broj bodova. Cilj je da ne biramo terene na kojem jurimo bodove, jer svaki bod ima podjednaku važnost i da nam je jako važno da nastavimo lijepu seriju u koju smo zajedno igrači i ja ušli od kako sam došao", rekao je Vukićević.

(MONDO, foto: fkvojvodina.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC