• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Kizito pred suspenzijom

Fudbaler iz Ugande prekršio klupsku disciplinu i Pravilnik i prijeti mu kazna, možda čak i suspenzija, saznaje MONDO u Partizanu.

 PARTIZAN: Kizito pred suspenzijom Izvor: MONDO

Crvena zvezda se nekako izborila sa Lijem Adijem i disciplinovala ga, pa sada fudbaler iz Gane vredno radi i igra.

Njen "vječiti rival" ima problema sa jednim drugim fudbalerom iz Afrike - Uganđaninom Džozefom Kizitom. MONDO je u Humskoj saznao da je Kizito pred ozbiljnom kaznom u klubu, možda čak i suspenzijom.

Mnogi navijači Partizana pitaju se šta je sa Kizitom i da li je on i dalje član kluba? Odgovor je jeste, ali kao da nije, jer je njegov status pod lupom čelnih ljudi kluba iz Humske.

Sve je počelo kada je Kizito nedavno trebalo da ode u Ugandu i igra za reprezentaciju svoje zemlje. U Partizanu kažu da je otišao sedam dana prije nego što je trebalo i da se potom nije pojavio u beogradskom klubu nedjelju dana nakon predviđenog roka, odnosno poslije odigrane utakmice.

Prema saznanjima MONDA, njegov slučaj biće predan Dicsiplinskoj komisiji kluba koja treba da odluči da li će biti kažnjen, a prijeti mu ozbiljna novčana nagrada, a moguće je čak i suspenzija od nekoliko mjeseci.

Fudbaleru iz Ugande, koji ima još godinu dana ugovor sa Partizanom, u klubu su nudili opciju da ovog ljeta ode u neki drugi klub i pronađena su mu dva angažmana. Međutim, Kizito je to odbio.

Uganđaninu je, u međuvremenu, saopšteno da se na njega ne računa, odnosno da nije u kombinaciji za sastav prvog tima.

Kizito je došao u Partizan u julu 2010. godine i na njega se računalo kao prvu opciju na mjestu lijevog beka. Međutim, nije se baš naigrao. Prethodno je četiri sezone bio u Vojvodini. Svojevremeno je i u novosadskom klubu imao "izlete", pa je tako jednom bio suspendovan jer se nije javio u klub četiri dana od početka priprema.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC